Sikre, holdbare og stærke gynger

gynge

En gynge kan indgå i flere legeredskaber

En gynge fra Samm-Sall Legepladser er ikke blot en gynge, men kan også indgå som en del af et større legesystem, eksempelvis sammenbygget med rutchebane, klatrestativ eller legehus med mere. Vi tilbyder desuden dækgynger, babygynger, fuglerede gynger og meget andet. Mulighederne er mange, men fælles for dem alle er, at der er lagt stor vægt på sikkerhed og holdbarhed, derfor er en gynge fra os også konstrueret og bygget af markedets bedste materialer for at tilgodese styrke, holdbarhed og sikkerhed.

Samm-Sall Legepladser er kendt for altid at levere gode, kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug og hører i dag til blandt de største danske producenter af legeredskaber. Kontakt os gerne for yderligere information og bestil samtidig vores omfattende produktkatalog, der også findes som E-katalog til din mailboks.

Samm-Sall Legepladser – for sikkerhedens og holdbarhedens skyld

Det skal være sjovt på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Derfor leverer Samm-Sall Legepladser kreative og sikre legeredskaber med lang holdbarhed, hvor design, udvikling og produktion foregår i Danmark. Samm-Sall Legepladser leverer både individuelle legeredskaber og hele legepladsløsninger med alt, hvad børn holder af fra vippedyrlegehusegynger, sandkasser til store modulopbyggede legesystemer.

En gynge i top kvalitet

Det er et kvalitetsprodukt bygget af de bedst tilgængelige materialer med stolper af kraftigt limtræ eller imprægneret fyrretræ med omvendt limning samt overliggere af enten limtræ eller galvaniseret stål – alt for sikkerhedens og holdbarhedens skyld. Samm-Sall´s legeredskaber er at finde opstillet i hele Danmark, i børneinstitutioner, på skoler og boligforeninger, grundejerforeninger, andelsboligforeninger og campingpladser med mere.
Kontakt os gerne og hør mere og bestil vores spændende og inspirerende produktkatalog.

Gynge fuglerede og saeder

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked