Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Legepladsudstyr

Samm-Sall Legepladser producerer og sælger både individuelt legepladsudstyr og større legepladsløsninger med alt lige fra vipper, vippedyr, legehuse, gynger, forhindringsbaner, sandkasser, rutschebaner, faldunderlag med mere til store modulopbyggede legesystemer.

Det skal være sjovt på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Derfor leverer Samm-Sall Legepladser kreative og sikre legeredskaber med lang holdbarhed, hvor design, udvikling og produktion foregår i Danmark.

N0302-009-002

Samm-Sall Legepladsudstyr tilbyder at varetage alle opgaver i forbindelse med levering og opstilling af jeres nye legeplads

Det vil sige planlægning, udgravning og montering med mere. I har selvfølgelig også mulighed for selv at udføre noget af arbejdet og dermed spare penge. Vi deltager gerne som rådgiver og kontroller, at alt er sikkerhedsmæssigt rigtigt opstillet. Børnenes og jeres sikkerhed er af største vigtighed for os

Bestil vores gratis produktkatalog med billeder, materialebeskrivelser og tegninger for vores legepladsudstyr og bestil også gerne et helt gratis og uforpligtigende besøg af en af vores dygtige legemiljøkonsulenter.

Sikkert legepladsudstyr, der holder i længden. Kreativt og pædagogisk design

Samm-Sall Legepladser har lige siden starten af vores virksomhed i 1995 målbevidst arbejdet med følgende principper som højeste prioritet for vores legepladsudstyr: topkvalitet, kreative og pædagogiske produkter, lang holdbarhed og størst mulige sikkerhed for børn og voksne, som har opsyn med børnene.

Læs mere om sikkerhed og regler for legepladser

Dansk design

Legepladsudstyr er dansk designet, dansk produktudviklet og dansk produceret

– vi har aldrig gået på kompromis med kvaliteten af vores legepladsudstyr.

Rekvirer vores gratis produktkatalog med billeder, materiale- og konstruktionsbeskrivelser samt tegninger for det meste af vores legepladsudstyr

I er også velkommen til at bestille et gratis og uforpligtigende besøg af vores kompetente legemiljøkonsulenter, som gerne hjælper jer hele vejen igennem fra planlægningsfasen, til den færdige legeplads er en realitet.

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Arki Bænk til din efterspørgsel 🙂
Arki Bænk

Du får også mulighed til sidst for at skrive en kommentar til hele din forespørgsel.