Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Vi tror på en grøn omstilling

Derfor har vi hos Samm-Sall Legepladser valgt at donere overskudstræ og træplanter væk

Helt gratis

Sådan fungerer det

Forklaret i 4 trin

1. Vælg donation

Vil du modtage overskudstræ eller vil du plante træer? Tryk på det udvalgte link og læs om kriterierne for at modtage donationen.

2. Ansøg

Skriv kort hvad I vil bruge donationen til. Udfyld kontaktinformationer, ønsket mængde træ og godkend betingelserne.

3. Godkendelse

Ansøgningen læses igennem og du modtager svar på, om den er godkendt.

4. Levering

Når leveringen er klar, modtager du en besked og donationen sendes afsted. Efterfølgende sender du en lille historie samt billedmateriale til Samm-Sall Legepladser.

+ 0
Træer plantet
+ 0
Forskellige institutioner
+ 0
Træer plantet
+ 0
Donationer
Gratis træ

Overskudstræ

Styrkelse af kreativitet og skaberlyst

Hos Samm-Sall Legepladser har vi besluttet at donerer overskudstræ fra vores produktion og distribuere det ud til træværksteder i institutioner/skoler/SFO’er over hele landet. Her kan træet være med til at styrke kreativitet og skaberlyst for børn i alle aldre.

Råtræ fra komponentproduktion

I produktionen af legepladser opstår der et spild af råtræ, som vi ikke kan bruge i vores andre komponenter. Træet er reelle stykker råtræ og finér plader oftest i størrelser mellem 10-50 cm. 

Grøn omstilling og bæredygtighed

Vi har fokus på den grønne omstilling. Derfor har vi tænkt bæredygtighed ind flere steder i virksomheden. Vi sender for eksempel træet i papkasser, som vi har modtaget varer i fra vores leverandører. På den måde kan vi genanvende og udnytte de ressourcer, der er en del af den cirkulære økonomi og bæredygtige tankegang.

Skole modtog gratis træ til sløjdundervisning

“Som sløjd-faglærer har det været en succes at modtage træ fra Samm-Sall Legepladser. Vi har brugt det til at fremstille flere forskellige kreative produkter og finurlige projekter, som eleverne selv valgte ud.

Et udpluk af mulighederne var mobilholdere, bordskånere, fuglehuse,  tandstikholdere, string-art, håndtag til oplukkere og proptrækkere.

Det har været fantastisk at se børnene få lov til at udfolde sig kreativt. Det har været nemt at modtage træet og Samm-Sall Legepladser får et skulderklap fra os, fordi de har donerer træet.”

Skal I være de næste?
gratis_trae
Traeplantning (3)

Plant træplanter

Plant træer og reducer CO2

Når man bruger træ i sin produktion, er det vigtigt at være med til at sørge for at plante nye træer. Samtidig er skovbeplantning et effektivt redskab til at opsuge CO2 og derved reducerer CO2 udledningen i atmosfæren. Derfor donerer vi hvert år op til i alt 2000 træer til interesserede ansøgere.

Gode danske træsorter

Træerne vi donere er en variation af gode danske træsorter. Vi sender planterne ud til beplantning 1 gang om året, hvor de har de bedste betingelser for at slå rødder og være levedygtige.

Gør noget for planeten

Skal du være med til at gøre en forskel for den jord, vi alle er en del af? Så send en ansøgning og modtag træer til plantning i dit nærområde.

En bar plet i Sønder Felding bliver til en lille skov

“Vi havde et område i forbindelse med vores fælles areal, hvor vi gerne ville skabe noget mere liv, læ og skygge på. Derfor søgte vi om at modtage træer fra Samm-Sall Legepladser til beplantning. Vi modtog 200 træer, som vi plantede i foråret. De står nu og gror stille og roligt op og giver os en fremtidig skov, som både børn og voksne samt dyr og fugle kan nyde.

Det er rigtig dejligt, at vi fik muligheden for at plante træer og samtidig være med til gøre noget godt for miljøet.”

Skal I være de næste?
Traeplantning (2)
Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Gratis Træ til din efterspørgsel 🙂
Gratis træ
Gratis Træ