Samm-Sall Legepladser - Legepladsfirma for alle

"Det skal være sjovt på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden."

Siden etableringen af Samm-Sall Legepladser i 1994 har målet været at levere gode, kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug. Vi skaber udendørs arealer i hele Danmark og er stolte af, at vi i dag blandt de største danske producenter af legeredskaber. 

Placeringen er blandt andet opnået ved at sætte vore kunder i centrum og give sparring samt udvikle løsninger, så vores kunder får den legepladsløsning, der passer bedst til deres udeareal.

Samm-Sall’s legeredskaber er i dag opstillet over hele landet i børneinstitutioner, på skoler og SFO´ere, boligforeninger, andelsboligforeninger, campingpladser og grundejerforeninger m.m.

Få inspiration og bestil vores gratis legepladskatalog eller kontakt os og få besøg af vores legemiljøkonsulent. Så finder vi den legeplads, der passer til jer.

Samm-Sall Legepladser legepladsproducent
Samm-Sall Legepladser

“Alt er, som det skal være”.

Samm-Sall Legepladser leverer kreative og sikre legeredskaber med lang holdbarhed, hvor design, udvikling og produktion foregår i Danmark.

Samm-Sall Legepladser leverer både inviduelle legeredskaber og hele legepladsløsninger med alt fra vippedyr, legehuse, gynger og 
sandkasser til store modulopbyggede legesystemer.

Samm-Sall Legepladser kan varetage alle opgaver i forbindelse med leveringen af jeres nye legeplads – udgravning, montering osv. Men I har også mulighed for selv at klare nogle af opgaverne og dermed spare penge på monteringen. Vi deltager gerne som rådgiver og kontroller, at “alt er, som det skal være”.

Hvis I vil have en legepladsproducent, der ved, hvad de laver samt overholder de krav, der er til offentlige tilgængelige legepladser og som leverer den bedste legepladsservice, så tag fat i Samm-Sall Legepladser. 

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked