Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Legetårn med gyngestativ

Legetårnet med gyngestativ er den ultimative kombination af sjov og udfordring på legepladsen. Mens tårnet giver mulighed for klatring, udforskning og fantasifulde lege, byder gyngestativet på det klassiske sus i maven og vinden i håret. Dette alsidige legeredskab sikrer, at børnene kan skifte mellem forskellige aktiviteter, udvikle motorikken og styrke samspillet med andre børn. Det er den perfekte tilføjelse til enhver legeplads, have eller fællesområde, hvor børns leg og læring er i fokus.

95754-02
Stort legetårn med gyngestativ med 2 dækgynger. Benyt de 2 opgangsmuligheder
95754-04
Stort legetårn med gyngestativ med 2 sikkerhedssæder, ribbeopgang og stige, rutschebane
95754-06
Stort legetårn med gyngestativ med 2 gyngedæk. Ribbeopgang til rutschebane og
95754-07
Stort legetårn med gyngestativ med 2 sikkerhedssæder, rutschebane og overdækket legeområde
95754-08
Stort legetårn med tunnelrør, butiksdisk og legehus med bord-bænkesæt
95756-05
Stort legetårn med klatreafdeling, her kan du boltre dig i

2 Års garanti

På bevægelige dele

5 Års garanti

På træemner

5 Års garanti

For produktionsfejl.

15 Års garanti

På stolper

30+ Års erfaring

I glade legeløsninger

Et legetårn med gyngestativ giver ekstra plads til leg

Hvis du er på udkig efter et legetårn med et gyngestativ, så er du endt det rigtige sted. Her hos Samm-Sall har vi nemlig et bredt udvalg at vælge mellem. Gå endelig på opdagelse her på siden, og se om ikke du kan finde en variant, der lever op til dine ønsker og krav. 

Ønsker du udendørs legeredskaber, som kan give mange timers god leg? Så er der god grund til at investere i et legetårn med gyngestativ. Kombinationen af et gyngestativ og et legetårn giver mulighed for, at børn i alle aldre kan udfolde sig og røre sig ekstra. Det gælder både fysisk men også i forhold til sjov leg, der er spækket med fantasi.

Legetårnet er et godt match til enhver legeplads

Et legeredskab som et legetårn med gynger er et populært valg hos boligforeninger, grundejerforeninger, campingpladser og andelsforeninger da netop denne variant, legetårne med gynger er med til at skabe et ekstra børnevenligt miljø på legepladsen.

Hos Samm-Sall hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til legepladsen. Vi tilbyder derfor også besøg af en legemiljøkonsulent, for på den måde kan vi sammen sikre, at der opsættes præcis det legemiljø på legepladsen, som du ønsker, og som opfylder alles behov.

Køb et legetårn med gynger hos Samm-Sall

Overvejer du at købe et legetårn med gynger, så er der god grund til at vælge en løsning fra Samm-Sall. Vi leverer alverdens kreative løsninger, som børn landet over nyder godt af. Derudover er det også vigtigt for os at levere sikre løsninger, som samtidig har en lang holdbarhed. Du kan derfor have ekstra ro i maven, når du vælger at købe en løsning fra os.

Ønsker du vores assistance til udgravning og opsætning af dit legetårn, så tilbyder vi naturligvis også det, men du kan også selv vælge at stå for noget af processen, hvis det er at foretrække. Det er helt op til dig, og vi står altid klar til at hjælpe.

 

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Combitårn 95754-02 til din efterspørgsel 🙂
95754-02 Combitårn
Combitårn 95754-02

Du får også mulighed til sidst for at skrive en kommentar til hele din forespørgsel.