Vi byder på en stærk fugleredegynge

af de mest holdbare materialer

fugleredegynge

Fugleredegynge beregnet til mange børn helt nede fra 1 års alderen.

Bomstærk fugleredegynge forsynet med en overligger i galvaniseret stål og har påmonterede gyngebeslag. Stolperne er fremstillet af imprægneret fyrretræ, som er omvendt limet for at sikre den størst mulige styrke og formstabilitet. Den er nem og ukompliceret at opstille og kan anbefales til selvmontering.

Fugleredegynge med net bund og fås i sort, grå eller i blå og rød taifun

Denne fugleredegynge kan anvendes  af flere børn samtidigt fra 2 års alderen. Både stolper og overligger er fremstillet af kraftigt limtræ, stolperne i 120 x 120 mm for at neutralisere den spænding, som kan få en stolpe til at vride sig. Dette undgår man med limtræ. Det krydsformede stolpedesign indebærer samtidig en række andre fordele, såsom styrke, monteringsvenlig, maksimal sikkerhed og lang holdbarhed. 

Vores fugleredegynge er bygget af de bedste materialer

En fugleredegynge fra Samm-Sall Legepladser er topmodellen inden for fugleredegynger. Der er konsekvent anvendt de bedste og mest holdbare materialer, og en er designet og konstrueret kompakt for at sikre, at den kan opstilles på så lidt plads som muligt uden at gå på kompromis med børnenes sikkerhed, som for os er af allerstørste vigtighed. Ring gerne til os og hør nærmere og bed om at få tilsendt vores produktkatalog, der også foreligger som E-katalog.

fugleredegynge

Bomstærk gynge til børneinstitutioner og offentlige legepladser

Samm-Sall Legepladser har fornøjelsen at kunne tilbyde en meget solid, flot og stor gynge med eller uden stativ, der er skabt til at blive installeret på offentlige legepladser samt ved børneinstitutioner. Denne store fugleredegynge med netbund, som børnene elsker at gynge i, har en diameter på 120 cm og er fremstillet af ekstremt slidstærkt sort taifun. Leveres med kæder men uden ophæng. En fugleredegynge fra Samm-Sall Legepladser, er produceret i henhold til EN1176 – Den Europæiske Standard.

Samm-Sall Legepladser sælger kreativt og langtidsholdbart legepladsudstyr til såvel børneinstitutioner som offentlige legepladser. Vi satser målbevidst på sikkert udstyr, som appellerer til børnenes kreativitet og opfindsomhed uanset alder. Vi tilbyder et stort sortiment til meget konkurrencedygtige priser.

I er til enhver tid velkomne til at kontakte os, såfremt I er i tvivl om noget eller ønsker yderligere information om en given gynge.

Et godt tilbud til alle børneinstitutioner fra Samm-Sall Legepladser

En fugleredegynge kan gynge frem og tilbage, en bevægelse der stimulerer balancesansen godt og styrker kropsbevidstheden.De fleste børn elsker simpelthen at gynge i en fugleredegynge, som bevæger sig på en måde der beroliger sindet og giver barnekroppen og børnenes fantasivinger at flyve med. At gynge er en grundlæggende leg for alle børn – en af barndommens vigtigste lege, der er stærkt medvirkende til at styrke barnets motorik og til at træne balancen og barnets koordinations evner.

Hos Samm-Sall Legepladser kan vi tilbyde en stor og stærk fugleredegynge, som er skabt til børneinstitutioner og offentlige legepladser

Kontakt os, og lad os hjælpe med forespørgsler vedr. en fugleredegynge, og/eller rekvirér vores katalog.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked