Et sikkert og holdbart gyngestativ fra Samm-Sall Legepladser

De vigtigste elementer i et gyngestativ

Derfor har vi valgt den ultimativt sikreste løsning og fremstiller samtlige stolper til et gyngestativ i krydsformet limtræ 120 x 120 mm. Den naturlige spænding, der normalt kan få en stolpe til at vride sig, har vi neutraliseret med limtræsstolper. Det krydsformede design har en række andre vigtige fordele såsom stor styrke, lang holdbarhed, enkel montering samt en stor sikkerhed. 

Vores gyngestativer kan både leveres som selv-byg, med-byg eller vi kan stå for hele opgaven omkring montering og etablering af faldunderlag. Husk altid at montere et solidt faldunderlag som for eksempel vores ”græsgitter” eller gummifliser under og omkring gyngen. Vi er desuden leveringsdygtige i faldsand og andre former for faldunderlag.

Ring til os eller send os en mail, så sender vi jer hele vores produktkatalog med billeder, detaljerede beskrivelser og tegninger af et sikkert gyngestativ samt vores øvrige legepladsudstyr. Der er også mulighed for at booke et uforpligtende møde med vores legemiljøkonsulent, som kan vejlede jer igennem jeres legeplads projekt.

Gyngestativer er godkendt og produceret

I henhold til EN1176

Et gyngestativ til eksempelvis børneinstitutioner og kommunale legepladser skal være af bedst mulige kvalitet, det skal være sikkert, og det skal være langtidsholdbart – det har vi for længst indset hos Samm-Sall Legepladser og taget konsekvensen af. Vi overlader intet til tilfældighederne med hensyn til materialevalg og konstruktion – derfor er et gyngestativ fra os tillige med vores øvrige legepladsudstyr af dansk design, og produceret efter den Europæiske Standard for Legeredskaber EN1176 – for børnenes og jeres sikkerhed.

Alt dette og mere til kan I læse mere om i vores store produktkatalog, som I er meget velkomne til at bestille gratis hos os. Ring eller skriv, så kommer det hurtigt med posten.

gyngestativ i træ

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked