Gyngestativ med fokus på sikkerhed og kvalitet

Gyngestativ med 3 gynger
Gyngestativ med 1 fugleredegynge og 2 sikkerhedssæder. Perfekt til alle aldersgrupper.

Et stort udvalg af gynger og gyngestativer

Vi har gyngestativ med sikkerhedssæder, hvor man ikke glider – selv ikke i regnvejr. Som dit legepladsfirma kan vi tilbyde dækgynger, babygynger, fugleredegynger, lave og høje gynger samt gyngestativer og løsdele. Vi har dobbeltgynger med en overligger af galvaniseret stål og stolper af omvendt limet imprægneret fyrretræ for maksimal holdbarhed eller med stolper og overligger af kraftigt limtræ, som ikke vrider sig uanset vejrlig.

Direkte køb i webshop eller få sendt et tilbud

Læs gerne mere her på hjemmesiden og kontakt os for yderligere information. Vi fører et stort udvalg af legeredskaber med den fællesnævner, at vi altid tilstræber bedste kvalitet og bedste sikkerhed. Rekvirer også gerne vores omfattende produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger af vores legepladsredskaber. Klik her og kom direkte til bestillingssiden.

Du kan også klikke dig ind på vores webshop Legepladsbutikken.dk og se et udvalg af gyngestativer, gynger og reservedele til reparation.  

Stort udvalg i gynger til legepladser

Med fokus på sikkerhed og holdbarhed

Gynger til legepladser – ikke mindst når der er tale om børneinstitutioner og offentligt tilgængelige legepladser – skal være gynger, hvor sikkerhed, stabilitet og lang holdbarhed er højt prioriterede, faktorer som Samm-Sall Legepladser altid har bestræbt sig til det yderste for at imødekommekomme. Vi er 100 % sikre på, at vi imødekommer dette. Vi overholder EN1176 producering, den Europæiske Standard for Legeredskaber. Vi har desuden udannet vores legemiljøkonsulenter, så de er certificeret efter EN1176 til at udføre sikkerhedskontroller.

Kontakt os venligst og bed om vores produktkatalog for at se, hvordan vi omhyggeligt udvælger kvalitets materialer og kontrollerer produktionen af gynger og andet. Vores produkter er dansk producerede – også vores store udvalg af gynger og gyngestativer.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked