Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Garanti

Garantien omfatter alle Samm-Sall producerede produkter

Hos Samm-Sall legepladser stoler vi 110% på vores produkter derfor har vi branchens måske bedste garanti.

Garantien omfatter alle Samm-Sall producerede produkter

Hos Samm-Sall legepladser stoler vi 110% på vores produkter derfor har vi branchens måske bedste garanti.

”- Hvis en leverandør stoler på hans produkt vil det ofte vise sig ved en god garanti.”
0 års

Garanti

På bevægelige dele som f.eks. gyngebeslag mod produktions fejl.
0 års

Garanti

På alle træemner som indgår i et legeredskab.
0 års

Garanti

Taifun tov/net, stål- og plast dele for produktionsfejl.
0 års

Garanti

På alle limtræs stolper med jordkontakt.Garantien omfatter både mod råd og svamp samt mod produktionsfejl.

Kvalitet giver sikkerhed

Når der anvendes mange penge på en legeplads, skal legepladsen have en lang levetid samt holde til daglig brug i flere timer som f.eks. i institutioner. Derfor har Samm-Sall Legepladser over en årrække udviklet et komplet legepladskoncept ud fra følgende mål:

Alle legeredskaber er designet til at kunne modstå hård og vedvarende slitage. Derudover er legepladsen designet således, at der er så lidt vedligeholdelse som muligt. Det gennemtænkte modulopbyggede design gør det nemt at udskifte evt. ødelagte elementer eller tilføje en udbygning af legepladsen.

Legepladsudstyr
Legeplads skole

Legepladskonstruktion

Stolpen er et vigtigt element i en legepladskonstruktion. En stolpe skal være bærende, stærk og må ikke kunne vride sig. Vrider stolpen sig, belastes den øvrige konstruktion unødigt med materielle skader til følge.

For at opnå så høj en stolpekvalitet som muligt anvender Samm-Sall Legepladser limtræsstolper i målene 118×118 mm. Den naturlige spænding, der ellers kan få en stolpe til at vride sig, er neutraliseret i en limtræsstolpe. Det krydsformede stolpedesign giver flere fordele som f.eks. styrke, nem montering samt øget sikkerhed.

Alle stolper leveret af Samm-Sall Legepladser er miljørigtigt trykimprægneret træ i Klasse A, hvilket er en effektiv beskyttelse mod angreb af råd og svamp. Der anvendes ikke længere arsen eller chrom i trykimprægneringsvæsken.

Legeplads sikkerhed

Materialebeskrivelse

Bolte

Bolte og møtrikker er i rustfrit stål eller climat behandlet.

Beslag

Galvaniserede eller i rustfrit stål.

Plastdele

Udført i nylon. Slagfast fra -25º til + 60º

Dækhætter

Udført i nylon. Påmonteres alle synlige bolte og møtrikker.

Babygynge

Sikkerhedsgyngen til småbørn, der er formstabil og med en bekvem og skridsikker siddeflade. Materialet er PU. Standard farver blå, rød og sort.

Fugleredegynge

Stålkerne beklædt med tov. Selve nettet er Taifun-tov med stålindlæg, der er sikret mod hærværk.

Flat sikkerhedssæde

Aluminiumskærne omsvøbt med stødabsorberende gummi. 6 mm rustfri kæde, armeret plastovertræk med spærre.

Gyngeoverliggere

65 x 166 mm limtræ, miljørigtigt trykimprægneret i klasse A.

Klatrevægge

Vore klatrevægge er fremstillet i kraftigt 15 mm vandfast birkekrydsfinér med Fenol Film. Klatrestenene er boltet på, således at de ikke går løse ved varig brug. Klatrevæggen forsegles med maling på alle kanter. For oven er den ligeledes afsluttet med en trykimprægneret topliste, således at den vandfaste væg er beskyttet bedst muligt mod vejr og vind, og dermed har lang holdbarhed.

Tunnelrør til legesystemerne

Vore tunnelrør er lavet i sort polyethylen, hvilket gør, at de er glatte og splintfrie i overfladen og dermed så gode for børnene som muligt at kravle på. Rørene er slagfaste, vejrbestandige og beskyttede mod UV-stråler, hvilket betyder, at de ikke falmer, men blot bliver ved at se pæne ud gennem mange år. Målet på rørene er 63 cm udvendig.

Stiger

Vore stiger er udført i trykimprægneret træ med trin af jatoba. Denne træsort er hårdttræ med en lang holdbarhed. Sidepladerne på legesystemerne: Vore sider på legesystemerne er lavet af 12 mm vandfast limet birkekrydsfinér, hvilket er et meget glat og splintfrit materiale. Siderne grundes og males med slidstærk maling med lang holdbarhed og alle ender forsegles ligeledes med maling, således at regn og fugt ikke trænger ned i pladerne. Man kan vælge at vedligeholde siderne med maling eller man kan vælge at lade dem stå som de er, hvorefter de patinerer med tiden. Rengøring og efterfølgende maling af siderne vil dog forlænge holdbarheden.

Stolper

Samm-Sall Legepladser anvender limtræsstolper i 118 x 118 mm, miljørigtigt imprægneret i klasse A, der giver en effektiv beskyttelse mod angreb af råd og svamp. Der anvendes ikke længere arsen eller chrom i trykimprægneringsvæsken og træet lever dermed op til nutidens krav og forventning om at være så miljøvenligt som muligt, samtidig med et meget langtidsholdbart produkt. Kvalitet på vore stolper er så god, at vi giver 15 års garanti mod forrådnelse. Man kan vælge at vedligeholde stolperne med olie, eller man kan vælge at lade dem stå som de er, hvorefter de patinerer med tiden. Idet de er trykimprægnerede, er der en lang holdbarhed selv uden vedligeholdelse.

Tov

Vi har mange forskellige tov arrangementer at vælge imellem til vore legesystemer og for alle gælder det, at det er Taifun-tov med stålindlæg, således at de ikke kan slides over eller overskæres ved hærværk. Taifun-tov har en brudstyrke på op til 4500 kg. Alle net samles med netsamlere i slagfast nylon.

Rutschebaner

Bunden i rutschebanerne er lavet i rustfrit stål og med en vandfast plade på bagsiden. Dette sikrer en glat og slidesikker overflade, der aldrig forandrer sig. Vangerne er lavet af formspændt limtræ, der er trykimprægneret og efterfølgende varmebehandlet i linoliebad. Vangerne er påmonteret en mahogni liste med lang holdbarhed, og som er splintfri for at sikre, at børnene ikke får splinter i fingrene ved nedglidningen. Vore rutschebaner fås i fire størrelser: 100, 140, 180 og 220 cm højde.

Vippedyr og fjedervipper

I slagfast og vejrbestandig plast. Gennemfarvet.

Bildækgynge

Bildæk med rustfrie bøjler, 6 mm rustfri kæde, armeret plastovertræk med spærre.

Gulve

34 mm trykimprægneret fyrretræ

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Garanti og kvalitet til din efterspørgsel 🙂
Garanti og kvalitet