Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Hent katalog og prisliste

Du modtager kataloget med det samme elektronisk.

Legeplads katalog

Bestil Kataloget her

Udfyld dine oplysningerne herunder 🙂

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi sætter pris på din interesse i vores produkter og services. Lad os sammen skabe et sjovt og sikkert miljø for børnene.

Find inspiration til din næste legeplads i vores legepladskatalog

Samm-Sall Legepladser vil gerne være din næste legepladsleverandør. Vi har konkurrencedygtige priser og levere totalløsninger, medbyg eller selvbyg. Vi laver legepladser, der passer til dig og dine behov. 

  • Har I brug for en ny legeplads, som er godkendt til offentlige tilgængelige områder?
  • En legeplads hvor sikkerheden er i top, kvaliteten i fokus og kan modstå det danske vejr, så legepladsen holder i flere år?
  • Og vigtigst af alt en legeplads, som børnene elsker at lege på?

Vi har legepladser til alle, som kan nikke genkendende til ovenstående. Modtag vores gratis katalog i din mailbox, så er du allerede godt på vej i dit legepladsprojekt. Er I en forening eller skal have legepladsen placeret et offentligt tilgængelig sted, så ringer vi og forhøre os, om I er interesseret i at få kataloget tilsendt, så I kan sidde med det i hånden eller have det med til et planlægningsmøde. 

Vi hjælper dig hele vejen igennem dit legepladsprojekt

Som din legepladsproducent hjælper vi dig hele vejen rundt, hvor du har brug for det. Vi kan hjælpe jer med idéer til jeres ude areal – om det er en bålhytte, legeplads, forhindringsbane, fitnessområde, multibane eller en enkelt gynge, så er vi klar. I kan få et besøg af vores legepladskonsulent, som giver sparring på jeres projekt. Vi kan også snakke om detaljerne over telefonen og derfra sende et tilbud til jer.

Vælger I os og har brug for hjælp til at søge om byggetilladelse ved kommunen, så hjælper vi jer gerne med det. 

Gør-det-selv legeplads

Vil I selv stå for opsætning af legepladsen, har vi nogle gode Gør-det-selv tilbud eller vi kan lave en løsning, hvor I får assistance til opsætningen af legeredskaberne. Hos os finder vi sammen den løsning, der passer jer. Det vigtigste er, at I får en legeplads eller et udeareal, som I er glade for og kan bruge i mange år fremover.

Vi leverer legepladser til hele Danmark

Samm-Sall Legepladser dækker hele Danmark og har 25 års erfaring med levering, montering og opsætning af legepladser og udvikling af udendørs arealer. Så er I en grundejerforening, boligforening, haveforening, en campingplads, institution eller skole, så har vi helt sikkert prøvet det før.

Find inspiration i vores katalog eller her på hjemmesiden.

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet BESTIL katalog til din efterspørgsel 🙂
BESTIL katalog