Bestil katalog og prisliste

Du modtager kataloget med det samme elektronisk.
Legeplads katalog

Find inspiration til din næste legeplads i vores legepladskatalog.
Vi hjælper dig gerne hele vejen igennem dit projekt.

Har I brug for en ny legeplads, som er godkendt til offentlige tilgængelige områder? En legeplads hvor sikkerheden er i top, kvaliteten i fokus, så legepladsen holder i flere år og kan modstå det danske vejr? Og vigtigst af alt en legeplads, som børnene elsker at lege på?

Så vil Samm-Sall Legepladser gerne være din næste legepladsleverandør. Vi har konkurrencedygtige priser og levere totalløsninger, medbyg eller selvbyg. Vi laver legepladser, der passer til dig og dine behov. 

Modtag vores gratis katalog i din mailbox, så er du allerede godt på vej i dit legeplads projekt. Er I en forening eller skal have legepladsen placeret et offentligt tilgængelig sted, så får I kataloget tilsendt, så I kan sidde med det i hånden eller have det med til et møde. 

Som din legepladsproducent hjælper vi dig hele vejen rundt, hvor du har brug for det. Vi kan hjælpe jer med idéer til jeres ude areal – om det er en bålhytte, legeplads, forhindringsbane, fitnessområde, multibane eller en enkelt gynge, så er vi klar. I kan få et besøg af vores legepladskonsulent, som giver sparring på jeres projekt. Vi kan også snakke om detaljerne over telefonen og derfra sende et tilbud til jer. Mangler I at søge om byggetilladelse ved kommunen, så hjælper vi jer også gerne med det. 

Vil I selv stå for opsætning af legepladsen, har vi nogle gode Gør-det-selv tilbud eller kan lave opsætning med assistance. Hos os finder vi sammen den løsning, der passer jer. Det vigtigste for os er, at I får en legeplads eller et udeareal, som I er glade for og kan bruge i mange år fremover.

Samm-Sall Legepladser dækker hele Danmark og har 25 års erfaring med levering, montering og opsætning af legepladser og udvikling af udendørs arealer. Så er I en grundejerforening, boligforening, haveforening, en campingplads, institution eller skole, så har vi helt sikkert prøvet det før.

Find inspiration i vores katalog eller her på hjemmesiden.