Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Opstilling af legepladser

Dygtige og kompetente legeplads montører

Samm-Sall Legepladser står klar med montører til opstilling af jeres nye  legeplads. Vi tilbyder flere forskellige løsninger i forbindelse med  monteringen, vi finder sammen med jer frem til den hjælp, I ønsker og har brug for.

Opstilling af legesystem

Vi har alt fra totalløsninger, hvor Samm-Sall Legepladser står for det hele – lige fra projektering, kontakt til de relevante myndigheder og til montering og sikkerhedsgennemgang af legepladsen.

Vi har også “Gør-det-selv” løsninger, hvor I ved hjælp af tegninger og vejledning, selv kan sætte jeres nye legeredskaber op på en forsvarlig måde. Her er det muligt efterfølgende at få foretaget en gennemgang og godkendelse af jeres legeplads.

Og naturligvis har vi alle tænkelige løsninger herimellem, for eksempel hvor I selv sammen med en af vore dygtige montører opstiller legeredskaberne. Her bruger I en enkelt dag sammen med en montør og får legepladsen op.

Samm-Sall Legepladser har altid dygtige og kompetente montører, der står for montering. Ring på 86 10 11 12 og hør nærmere.

Opstilling af legeplads

Til venstre ses en begyndende opstilling på en campingplads.

Gør-det-selv opstilling

Vores dygtige og kompetente legepladsmontører hos Samm-Sall Legepladser står klar til at hjælpe jer med at opstille jeres nye legeplads. Vi tilbyder flere forskellige løsninger i forbindelse med monteringen, hvor vi sammen med jer finder frem til den hjælp, I ønsker og har brug for.

Når det kommer til opstilling af et legesystem, har vi forskellige muligheder at tilbyde. Vi kan levere totalløsninger, hvor Samm-Sall Legepladser tager sig af alt – lige fra projektering og kontakt til de relevante myndigheder til montering og sikkerhedsgennemgang af legepladsen.

Vi tilbyder også “Gør-det-selv” løsninger, hvor I får tegninger og vejledninger, der gør det muligt for jer selv at sætte jeres nye legeredskaber op på en forsvarlig måde. Efterfølgende kan I få en gennemgang og godkendelse af jeres legeplads.

Vi har også løsninger imellem disse to ekstremer. For eksempel kan I selv sammen med en af vores dygtige montører opstille legeredskaberne. I bruger en enkelt dag sammen med montøren og får legepladsen op at stå.

Samm-Sall Legepladser har altid dygtige og kompetente montører, der står for monteringen. I er velkomne til at ringe til os på 86 10 11 12 for at høre nærmere.

På denne underside kan I se et eksempel på en begyndende opstilling på en campingplads og nederst et eksempel på opstilling af legeplads i indre København.

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller for at arrangere opstilling af jeres legeplads. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en fantastisk legeplads!

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Opstilling til din efterspørgsel 🙂
Montering rutchebane
Opstilling