Opstilling af legepladser

Dygtige og kompetente legeplads montører

Samm-Sall Legepladser står klar med montører til opstilling af jeres nye  legeplads. Vi tilbyder flere forskellige løsninger i forbindelse med  monteringen, vi finder sammen med jer frem til den hjælp, I ønsker og har brug for.

Vi har alt fra totalløsninger, hvor Samm-Sall Legepladser står for det hele – lige fra projektering, kontakt til de relevante myndigheder og til montering og sikkerhedsgennemgang af legepladsen.

Vi har også “Gør-det-selv” løsninger, hvor I ved hjælp af tegninger og vejledning, selv kan sætte jeres nye legeredskaber op på en forsvarlig måde. Her er det muligt efterfølgende at få foretaget en gennemgang og godkendelse af jeres legeplads.

Og naturligvis har vi alle tænkelige løsninger herimellem, for eksempel hvor I selv sammen med en af vore dygtige montører opstiller legeredskaberne. Her bruger I en enkelt dag sammen med en montør og får legepladsen op.

Samm-Sall Legepladser har altid dygtige og kompetente montører, der står for montering. Ring på 86 10 11 12 og hør nærmere.

Opstilling af legeplads

Til venstre ses en begyndende opstilling på en campingplads og nederst ses et eksempel på opstilling af legeplads i indre København.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked