Dansk design og dansk producerede legeredskaber i høj kvalitet

Samm-Sall Legepladser byder på et stort udvalg af legeredskaber, som kan opstilles enkeltstående eller som kan modulopbygges til større og mindre legesystemer

Vi tilbyder modulopbyggede legeredskaber for børn i alle aldersgrupper i form af legesystemer som for eksempel vores miniborge, combitårne eller klatresystemer, hvor modulerne kan vælges og sammensættes i mange forskellige kombinationer. Når man sætter legepladsudstyr op, skal man ligeledes tænke på faldunderlag, da det er et krav for alle offentlig tilgængelige legepladser. Vi kan tilbyde mange forskellige former faldunderlag for eksempel faldsand, støbt gummiunderlag, gummimåtter eller et ”græsgitter” – sidstnævnte er godkendt til faldhøjder op til 200 cm.

Vores legeredskaber er dansk designede og dansk producerede, vi går aldrig på kompromis med sikkerhed og holdbarhed og kan stå 100 % inde for vores produkter, som derfor også sælges med en attraktiv garanti. Så er du og børnene i sikre hænder.

Kontakt os og rekvirer vores store produktkatalog med billeder, materiale- og produktbeskrivelser. Bestil også gerne et gratis og uforpligtende besøg af vores legemiljøkonsulenter.

Legeredskaber med fokus på sikkerhed, holdbarhed og kreativitet.
Kvalitetsprodukter fra Samm-Sall Legepladser

Siden Samm-Sall Legepladser blev etableret i 1994 har vi leveret utallige pædagogisk rigtige, kreative, sikre og holdbare legeredskaber til udendørs brug. Vores mange kunder er hovedsageligt børneinstitutioner, skoler, SFOer, boligforeninger, andelsboligforeninger, grundejerforeninger samt campingpladser.  Vi hører i dag til blandt de største danske leverandører af legeredskaber, som er dansk designede og dansk producerede. Legeredskaber som vi er stolte over at kunne tilbyde og som vi kan stå 100 % inde for.

Ring eller bestil vores omfattende produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger, og bestil samtidig også gerne et gratis og uforpligtende besøg af vores legemiljøkonsulenter.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked