Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Svævebaner

Svævebanen er udbredt som legeredskab på legepladser i hele landet – og det er bestemt med god grund. Både små og store børn elsker for en kort stund af mærke vinden i håret og sommerfuglene i maven, når de letter fra jordens overflade. På denne side har vi derfor sørget for, at du finder vores udvalg af svævebaner. Kontakt os, og få hjælp til om den kan sættes op på jeres legeplads.

Vi har desuden reservedele til din svævebane, så den altid er tip top og holder i endnu flere år. Se vores komplette udskiftningssæt eller ring og bestil enkelte dele. Du kan også bestille det på vores webshop Legepladsbutikken.dk.

N20285-00
Flot og sjov Robinia svævebane, velegnet til større børn. Her inviteres barnet
25950
Til professionel svævebane, har vi lavet en pakkeløsning, så du har

2 Års garanti

På bevægelige dele

5 Års garanti

På træemner

5 Års garanti

For produktionsfejl.

15 Års garanti

På stolper

30+ Års erfaring

I glade legeløsninger

Vælg imellem flere typer svævebaner

På vores hjemmeside  kan du både se svævebaner og reservedele til svævebaner.

  • Svævebane – den klassiske svævebane i Robinia giver en samlet tur på 20 m med en højdeforskel på 1 m fra banens start til slut til børn helt ned til 4 år. Vi kan levere svævebaner op til max 40 m – du skal blot kontakte os for at høre mere.
  • Dele til svævebaner – Mulighed for at købe løse reservedele eller komplet svævebane sæt, så du løbende kan sikre en god vedligeholdelse af din svævebane.

Svævebanelegeplads for børn i alle aldre

En legeplads med svævebane giver mulighed for sjov og sommerfugle i maven for alle børn og barnlige sjæle. Udover at have det sjovt træner børnene også koordinationen af deres bevægelser, og derfor er svævebaner både en kilde til leg og ikke mindst udvikling.

Uanset om du er ved at tegne og planlægge en legeplads fra bunden, eller du blot ønsker at udvide den eksisterende legeplads, kan du finde inspiration til det lige her på siden.

Sikkerhed og leg skal gå hånd i hånd

Hos Samm-Sall Legepladser går vi aldrig på kompromis med sikkerheden. Derfor lever alle vores legeredskaber op til  ”Den Europæiske Standard” EN 1176. Det giver dig ro i maven, når børn og unge skal benytte sig af legeredskaberne på naturlegepladsen eller i børnehaven. Siden 90’erne har vi leveret udstyr til legepladser i hele landet, og sandsynligheden for at du eller dit eget barn har leget på vores svævebaner, vippedyr eller andre legeredskaber er derfor rimelig stor.

Har du spørgsmål til vores udvalg af svævebaner? Eller mangler du inspiration til indretningen af en legeplads med svævebane og andre legeredskaber? Vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning, så du kan lave den sjoveste legeplads. Kontakt os, og hør nærmere om vores udvalg.

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Svævebane 30 meter til din efterspørgsel 🙂
Svævebane 30 meter

Du får også mulighed til sidst for at skrive en kommentar til hele din forespørgsel.