Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Referencer

Her kan du se nogle af de spændende legepladsprojekter, vi har haft fornøjelsen af at realisere. Læs mere om vores samarbejde med forskellige lokalsamfund og de magiske legeområder, vi har skabt sammen.

5/5
Super god service. Samm-Sall får vores varmeste anbefaling

Vi har fået en yderst fin service fra Samm-sall hele vejen igennem i forbindelse med et legepladsprojekt i vores sommerhusejerforening i Juelsminde. Samm-sall har ydet super god rådgivning og en service ud over det sædvanlige. Vi giver Samm-sall legepladser vores varmeste anbefaling.

Anette Henningsen
Sommerhusejerforening i Juelsminde
5/5
Den bedste service og rådgivning hele vejen igennem.

Vi har haft samarbejde med Samm-Sall ift. en legeplads på et fællesareal i grundejerforeningen. Vi har oplevet den bedste service og rådgivning hele vejen igennem. Lige fra valg af legeredskaber til opsætning og færdigmelding af vores legeplads. Altid hurtigt og professionelt svar på spørgsmål og øvrige henvendelser fra os.
Vi valgte en løsning hvor opsætningen foregik ved at vi selv skulle assistere med opsætningen af legeredskaberne under kyndig vejledning af Jørgen fra Samm-Sall. De nu opstillede legeredskaber er af en rigtig god kvalitet, lever op til de krav der er til en offentlig tilgængelig legeplads og skaber stor glæde for børnene i området.
Vi giver Samm-Sall vores største og bedste anbefalinger.

Klokkeblomsten Snejbjerg
5/5
Flere gode forslag

Vi har haft samarbejde med Samm-Sall ift. en legeplads i grundejerforeningen. Vi har oplevet hurtigt og god rådgivning igennem hele forløbet. Efter at have været og kigge det hele an kom Jørgen med flere gode forslag ift. vores eget oplæg. Pengene var lidt stramme i budgettet, så vi valgte selv at stå for opsætning i samarbejde med Samm-Sall, hvor Jørgen var tilstede under hele montagen. Den eneste udfordring var vejret under montagen, som Samm-Sall nok ikke kan få skylden for 🙂
De opstillede legeredskaber er af god kvalitet og bliver brugt glædeligt af børnene i området.

Gyngestativerne med deres topbjælke i stål, gør det nemt at vedligeholde i fremtiden. Bare skift benene om en 10 år, og så har vi sparet både tid og penge når de skal forny dem igen.

Mikkel Meidal
5/5
Konkurrencedygtig, serviceminded og usædvanlig fleksibel.

I foråret blev vi i vores grundejerforening i Ølstykke enige om at det var tid til en ny legeplads. Med et budget på 150.000 mente vi at der var rigeligt at gøre med, men eftersom arealet er offentlig tilgængeligt, skal løsningen leve op til en række skrappe, offentlige sikkerhedskrav og regler. Og det koster, viste det sig.
Vi fandt ret hurtigt en leverandør der så god ud og havde faktisk næsten lagt os fast på denne, da en af styregruppens medlemmer hørte om Samm-sall, som vi kontaktede. Ikke fordi vi egentlig regnede med at bruge Samm-sall, men mere for at have noget at sammenligne med. Det viste sig imidlertid ret hurtigt, at vi kunne få noget mere “leg for pengene” med en pakkeløsning fra Samm-sall, uden at vi synes at vi skulle give køb på kvalitet eller udseende. Men mere vi jo som bekendt ofte have mere. Og efter at have set på nogle af de større løsninger, der lå udenfor budgetrammen, besluttede vi os for at høre om der kunne være mulighed for at få budgettet til at strække lidt længere, hvis vi selv gjorde noget af arbejdet. Den var de med på og det endte med at Samm-Sall stillede med materialer og en montør en weekend, mod at vi selv stillede 5-6 mand, der kunne arbejde efter montørens anvisninger. Resultatet blev super godt. Udover at have haft en hyggelig arbejdsweekend sammen med en montør, der var både fagligt velkvalificeret og usædvanlig behagelig at være sammen med, har vi nu også en flot, sikker og holdbar legeplads på fællesarealet. Og den rummer noget mere leg end vi havde turdet håbe på efter de første gennemgange af andre leverandørers materiale.

Så det er en varm anbefaling herfra.

Rasmus Lind
5/5
Leverer på tid, pris og kvalitet

Haveforeningen Brohaven i Valby fik opsat ny legeplads fra Samm-Sall.

Legepladsen blev leveret til den aftalte tid og i den høje kvalitet som er offentligt tilgængelig legeplads skal leve op til.

Opsætningen af legepladsen var kulminationen på et længere forløb; Indtil 2013 havde Brohaven en legeplads til glæde for havens og nabolagets børn. Legepladsen var hjemmebygget i naturmaterialer. Desværre blev legeredskaberne kraftigt angrebet af råd og svamp. Af sikkerhedshensyn blev hovedparten af legeredskaberne derfor savet ned.

Haveforeningen stod derfor med en dobbelt udfordring. Der skulle findes et legepladsfirma som kunne levere en legeplads der levede op til standarderne for en offentligt tilgængelig legeplads. Samtidig var haveforeningens budget til opgaven stærkt begrænset.

Der blev indhentet tilbud fra flere leverandører. Men Samm-Salls forslag gav uden sammenligning mest leg og sikkerhed for pengene. Udover legeplads leverede Samm-Sall montør og serviceaftale.

Jacob Teckemeier
Haveforeningen Brohaven i Valby
5/5
Rigtig god oplevelse fra start til slut

Vi har været MEGET glade for at bruge Samm-Sall Legepladser til vores nye legeplads i en fælles lukket gård på Nørrebro i København. Vi fik firmaet anbefalet fra en anden andelsboligforening og har haft en rigtig god proces hele vejen igennem. I opstarts perioden var Jørgen meget hjælpsom og lagde en del arbejdstimer i at rådgive og udarbejde tilbud og tegninger til os. Vi endte med en special-designet legeplads efter eget ønske og Samm-Sall tog sig også af at opfylde ekstra særlige ønsker som fx hinkerude, trafikstriber og kridttavle. Prisen var også meget god og yderst konkurrencedygtig ift. hvad vi ellers har kigget på. Pga. corona var der et par udfordringer med fx levering af selve rutsjebanen, men det blev lynhurtigt løst og forsinkede ikke projektet overhovedet (vi blev blot spurgt om vi ville acceptere en “helstøbt” rutsjebane i stedet for den med træ på vangerne/siderne). Vi fik også brug for et par ekstra kvadratmeter faldunderlag, men det var ikke noget problem og ikke noget vi blev opkrævet ekstra for. Selve opførelsen af legepladsen gik meget hurtigt og helt uden problemer – meget flinke og effektive gutter! Nu er legepladsen i brug og vi har mange meget glade brugere – og ingen problemer med nogen af elementerne. Så alt i alt en helt perfekt proces og vi vil bestemt gerne anbefale Samm Sall til andre.

Pernille
Nørrebro i København
5/5
Super god service. Samm-Sall får vores varmeste anbefaling

Vi har fået en yderst fin service fra Samm-sall hele vejen igennem i forbindelse med et legepladsprojekt i vores sommerhusejerforening i Juelsminde. Samm-sall har ydet super god rådgivning og en service ud over det sædvanlige. Vi giver Samm-sall legepladser vores varmeste anbefaling.

Anette
5/5
God service, rådgivning og kvalitet ifm. legeplads fra Samm-Sall

Vi har haft samarbejde med Samm-Sall ift. en legeplads på et fællesareal i grundejerforeningen. Vi har oplevet den bedste service og rådgivning hele vejen igennem. Lige fra valg af legeredskaber til opsætning og færdigmelding af vores legeplads. Altid hurtigt og professionelt svar på spørgsmål og øvrige henvendelser fra os. Vi valgte en løsning hvor opsætningen foregik ved at vi selv skulle assistere med opsætningen af legeredskaberne under kyndig vejledning af Jørgen fra Samm-Sall. De nu opstillede legeredskaber er af en rigtig god kvalitet, lever op til de krav der er til en offentlig tilgængelig legeplads og skaber stor glæde for børnene i området. Vi giver Samm-Sall vores største og bedste anbefalinger.

Betina Regitze Hansen
5/5
Super kontakt!

Vi I grundejerforeningen Elsted Øst (Århus) vil hermed varmt anbefale Samm-sall legepladser. Vi har for første henvendelse følt os meget velkommen og har haft en super kontakt med Jørgen. Samm-sall har under hele forløbet vært nem at komme i kontakt med og deres vejledning har vært fantastisk. Ved monteringen var vi selv “med montører” og det hele forløb perfekt. Grundejerforeningen er yderst tilfreds med resultatet. Legepladsen passer godt ind i omgivelserne og børnene er meget begejstrede for den og der er igen stor aktivitet på lege område.

Pernille Christensen
Elsted Øst (Århus)
5/5
Legeplads af høj kvalitet, og problemfrit samarbejde med Samm-Sall.

Grundejerforeningen Tulshøjvej og Bjødstrupvej i Århus har netop fået en legeplads fra Samm-Sall med tårn, rutchebane, stor klatresektion med mere.

Vi har haft et frugtbart samarbejde omkring både udformning og opførelse af legepladsen. Samm-Sall gav os mulighed for at hjælpe til, således at vi kunne få mest mulig legeplads for de penge, vi havde til rådighed.

Kvaliteten af de leverede legeredskaber er absolut i orden. Vi har valgt stolper af trykimprægneret træ. Sammenhængen mellem pris og kvalitet har vi ikke kunnet finde bedre end hos Samm-Sall.

Venlig hilsen Ulrick, formand

Ulrick Skipper Espelund
formand
Grundejerforeningen Tulshøjvej og Bjødstrupvej
5/5
Samm-Sall får vores største anbefaling

Samm-Sall får vores største anbefaling. Vi har fået opført en legeplads på Mårvej i Hedensted. Efter længere tids research valgte vi et samarbejde med Samm-Sall. De har været hurtige og tydelige i kommunikationen og har stået for al det praktiske ift. byggetilladelse mm. Legepladsen blev opført på en dag. Kvaliteten er helt i top og ungerne er svært begejstrede for vores nye fællesareal, som har fået så meget liv.

Lea Petersen
Mårvej i Hedensted
5/5
Når kvalitet og service er i højsæde

Vi valgte Samm-Sall til etablering af en ny legeplads i vores fællesareal og har været fuld ud tilfredse med det. God kvalitet af materialer og meget lydhør igennem hele projektet og særdeles god kundeservice. Prisen er helt fair, en legeplads koster mange penge, men når det hele skal spille sammen, så er det gode givet ud og en god besparelse når man selv hjælper med at sætte op – flere har påpeget at det er med til at give bedre ejerskab af legepladsen så der passes bedre på den. Stor ros herfra, og ville ikke tøve det mindste med at bruge dem igen.

Niklas
Grundejerforening Ægirsvej-Regiensvej, Silkeborg
5/5
Vi har været meget glade for det samarbejde, vi har haft med Samm-Sall

Vi har været meget glade for det samarbejde, vi har haft med Samsall. Vi udarbejdede sammen en god plan for, hvordan vi kunne få mest muligt ud, af det areal vi havde til rådighed, samt fik inddraget den eksisterende legeplads på en rigtig god måde, så det ser harmonisk ud. Samsall hjalp os med gode løsningsforslag til rimelige priser. Arbejdet blev udført til aftalt tid og eventuelle fejl og mangler blev udbedret med det samme. Samtidig hjalp Samsall os med, at renovere vores eksisterende legeplads system. Vi kan kun give de bedste anbefalinger med på vejen og vi glæder os til vores fortsatte samarbejde.

Pernille Hossy
SFO leder
Helsinge realskole

Legeplads til brohaven i Valby

I hjertet af Valby har SAMM-SALL Legepladser haft glæden af at opføre en moderne og indbydende legeplads. Denne legeplads er designet med lokalsamfundets behov i tankerne og er hurtigt blevet et populært samlingspunkt for børn og familier. Udstyret med innovative legeredskaber og sikre overflader, kombinerer den sjov med sikkerhed i en smuk urban indstilling.

5/5
Leverer på tid, pris og kvalitet
Jacob Teckemeier
Haveforeningen Brohaven i Valby

Disse produkter indgår i denne legeplads

Combitårn 95532-01

Forhindringsbane – Jorden er giftig

Klatrenet

Minibo 82957-00

Dækgynge m/lang bøjle 55007

Legeplads til klokkeblomsten

For beboerne i Klokkeblomsten har vi skabt en fantasifuld og naturnær legeplads, hvor børnenes leg kan blomstre. Legepladsen byder på kreative spilområder og udfordrende aktiviteter, der fremmer motorik og social interaktion. Den naturlige setting gør det til det perfekte sted for børn at udforske og have det sjovt sammen.

5/5
Den bedste service og rådgivning hele vejen igennem.
Klokkeblomsten Snejbjerg
legeplads

Disse produkter indgår i denne legeplads

Forhindringsbane

Fuglerede og 2 sæder 82035-00

Babygynge 2,2m 55047

Legeplads i grundejerforening i Silkeborg

For grundejerforeningen i Silkeborg har vi designet en legeplads, der afspejler områdets naturskønne omgivelser. Her har vi kombineret naturlige materialer med sjove og udfordrende legeelementer for at give børnene en holistisk legoplevelse. Denne legeplads er blevet et elsket element i områdets fællesskab, og hvor beboerne kan samles og skabe varige minder.

5/5
Når kvalitet og service er i højsæde
Niklas
Grundejerforening Ægirsvej-Regiensvej, Silkeborg
legeplads pris

Disse produkter indgår i denne legeplads

Combitårn 95532-01

Forhindringsbane – Jorden er giftig

Klatrenet

Udtalelser fra vores andre kunder

Skal i være de næste?

Lad os sammen skabe en magisk legeplads for jeres samfund, og lad os bringe jeres vision til virkelighed.

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Referencer til din efterspørgsel 🙂
Montering rutchebane
Referencer