Cookie politik

En cookie er en lille tekstfil, der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse, når du besøger os. Ligesom når vi på en legeplads tilføjer et lille skilt på legeredskabet, så du ved, hvor legepladsen kommer fra, hvilket år vi har stillet legepladsen op og hvilke regler, den overholder.

Denne side anvender cookies. Det gør vi, for at gøre din browsing oplevelse bedre og hurtigere.  Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen og kan hjælpe med fx. at huske indholdet i en indkøbskurv og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics. 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies bruges til:

  • Huske dine præferencer på websitet
  • Statistik – Indsamling af forskellige data til optimering af websitet
  • Statistik – Annonce effektivitets sporing og måling.

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen.

Persondatapolitik

Vi er glade for din interesse for Samm-Sall Legepladser. Ligesom i vores Cookie politik, så fin­der du en be­skri­vel­se af, hvil­ke data vi ind­sam­ler og be­hand­ler samt hvad vi an­ven­der dem til. Den gælder for alle personlige oplysninger, du giver os og som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookie (se vejledning) og kontakte os for sletning af dine personlige oplysninger og undlade at lege videre på websitet.

PERSONDATA POLITIK

For at kunne bestille katalog på samm-sall.dk skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, e-mailadresse og telefon/mobilnummer, så vi kan sende et fysisk katalog til dig. Ved forespørgsler skal du oplyse: Navn, e-mailadresse og telefon/mobilnummer, så vi kan besvare din forespørgsel bedst muligt.

Dine data og oplysninger om, hvilke varer du efterspurgt, bliver opbevaret i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Samm-Sall Legepladser behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven og vi overhol­der EU’s da­ta­be­skyt­tel­ses­for­ord­ning (GDPR) pr. 25. maj 2018 og eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Du har mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig og kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Henvendelse kan rettes til vores kundeservice via e-mail: kontor@samm-sall.dk eller telefon 86 10 11 12. Så vil du komme i kontakt med den dataansvarlige.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE

Hvis du har sat kryds ud for modtagelse af vores nyhedsbreve eller katalogbestilling, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på kontor@samm-sall.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.