Kreativ, holdbar og sikker modulopbygget legeplads

En verden af muligheder

Vi vil gerne byde jer velkommen til en verden af muligheder for børnene og din legeplads fra Samm-Sall. Her bliver der produceret legepladser til et kreativt, sikkert og pædagogisk godt legemiljø. Siden starten af 1995 har det været vores mål at kunne byde på gode, holdbare og sikre legeredskaber til udendørs brug overalt i Danmark.

Legeplads
Legeplads

En legeplads udviklet og produceret til en lang levetid

Samt at kunne modstå hård og konstant slidtage, som de for eksempel udsættes for i en børnehave, hvor legepladsen bruges hver dag, året rundt, år efter år. Ved at anvende de rigtige materialer har alle vores legepladsredskaber en meget lang holdbarhed, som kun nødvendiggør meget lidt eller ingen vedligeholdelse. Samtidig er alle legepladskomponenter modulopbyggede, hvilket gør det nemt at lave en udbygning til jeres legeplads på et senere tidspunkt
Alt dette og mere til om legepladser og  indretning kan I læse om i vores inspirerende produktkatalog, som I er hjertelig velkomne til at bestille gratis hos os, ligesom vi tilbyder jer et gratis og uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter.

Kreativt, holdbart og sikkert legeplads udstyr

En legeplads fra Samm-Salls Legepladser, indeholder kun legeredskaber, som er produceret efter EN1176, det er Den Europæiske Standard for Legeredskaber. Desuden er Samm-Sall Legepladsers legemiljøkonsulent certificeret efter EN1176 til at foretage sikkerhedskontroller – alt for at sikre både børnenes og jeres sikkerhed, en sag som vi prioriterer meget højt, for alt vi producerer, leverer og monterer.

Se vores store udvalg af legepladsudstyr og kontakt os eller rekvirer vores store produktkatalog med billeder, tegninger og beskrivelser af vores omfattende sortiment af legeplads udstyr, der er dansk designet, produktudviklet og dansk produceret.

Naturlegeredskaber

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked