Legesystemer

Legesystemer fra Samm-Sall Legepladser har 2 eller flere platforme med en rutsjebane og brandmandsstang tilsluttet. Mellem platformene er broer, udfordrende klatresystemer eller tunnelrør. De leveres som udgangspunkt med farverne svensk rød eller natur (mørk brun).

Her er alt hvad børnene drømmer om samlet i ét system. Det giver mange timers leg og muligheder. Et legesystem er perfekt til skolegården, institutionen, boligforeningen eller grundejerforeningen, da der kan lege mange børn på én gang. Børn i forskellige aldre kan udfordres på hvert deres niveau. Derfor har legesystemerne en høj legeværdi, da lege udfordringerne vokser med alderen.

Materialerne til legesystemet er nøje udvalgt, så det har lang holdbarhed og kan modstå det foranderlige danske vejr. Vores garanti er måske branchens bedste og giver 15 år på limtræsstolper med jordkontakt.

Samm-Sall’s legepladser er modulopbygget og det er derfor nemt at udvide legepladsen på et senere tidspunkt. Alle legepladserne overholder kravene i henhold til Den Europæiske Standard EN 1176.

Legesystemer

Showing 1–20 of 24 results