Grundejerforeningens legeplads skal have kvalitet, sikkerhed og sjove legeaktiviteter

grundejerforening

Garanti for kvalitet

Samm-Sall Legepladser byder på en stor variation af legeplads muligheder og er din grundejerforenings garanti for kvalitet, sikkerhed og masser af sjove legeaktiviteter. 

 I en grundejerforening er det vigtigt at kunne rumme alle aldersgrupper. Børnenes leg udvikler sig i takt med, at de vokser sig store og udfordre sig selv mere. 

Vi har legeredskaber i flere udgaver, som kan sættes op både med og uden faldunderlag. Vi har modulsystemer, som kan sammensættes i diverse kombinationer – vi kalder dem for legesystemer, combitårne og miniborge.  Hertil kan tilføjes tunnelrør, butik og butiksdiske, gyngestativ, rutchebane og klatreafdeling.

Vi kan hjælpe dig og din grundejerforening hele vejen igennem fra idé til færdig legeplads.

Legeplads løsninger til alle

Kombinationsmulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at sammensætte den ideelle løsning for jer. Kreativitet, holdbarhed og sikkerhed står i fokus for produkter fra Samm-Sall, vi overlader ikke noget til tilfældighederne. En legeplads skal være sjov at benytte, men den skal frem for alt også være sikker.

Vi hjælper gerne jeres grundejerforening med alt fra planlægning, byggetilladelse, til den færdige legeplads og lader vores legepladsinspektør kontrollere den færdige legeplads, for at sikre at alt er som det skal være.

Kontakt os gerne telefonisk eller via mail, så sender vi hurtigt vores produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger.

En grundejerforening skal have en sikker legeplads

Det skal være sjovt for børnene at være på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Samm-Sall Legepladser tilbyder kreative, langtidsholdbare og sikre legeredskaber, hvor alt inden for design, produktudvikling og produktion er et rent dansk anliggende. Vi vil gerne kunne holde styr på og følge det hele og overlader intet til tilfældighederne, derfor er et legesystem og andre af vores legeredskaber 100 % dansk.

Alle vores redskaber er godkendt efter europæisk standard EN1176 og EN1177 og udført i en kvalitet, der sikre mange års leg.

Vi tilbyder både individuelle legeredskaber samt hele legepladsløsninger med alt fra legehus, rutchebane, gynger og klatrestativer med mere til større modulopbyggede legesystemer. Kontakt os og bestil vores produktkatalog med billeder og beskrivelser – helt gratis.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked