Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Legepladser til boligforening

I en boligforening er det vigtigt med sikre legepladser og masser af sjove legeaktiviteter.
Det leverer Samm-Sall Legepladser.

Legeplads boligforening kampagner

Hænderne skruet ordentligt på

Samm-Sall legepladser og legeredskaber er designet til offentlig tilgængelige legepladser. Det stiller krav til levetiden, da redskaberne skal kunne modstå hård og vedvarende slitage, som der for eksempel er i en børnehave, hvor legepladsen bruges hver dag, år efter år. Ved at anvende de rigtige råvarer, opnår vores legepladser en lang.

Gør det selv!
Spar 9.000,00

Kampagnepakke 5125

Kampagnepris: 39.800,00 eksl. moms
Gør det selv!
Spar 7.900,00

Kampagne pakke 5005

Kampagnepris: 34.900,00 eksl. moms
Gør det selv!
Spar 6.500,00
82140-00 Gynge - tripple

Kampagnepakke 5014

Kampagnepris: 19.900,00 eksl. moms
Gør det selv!
Spar 4.500,00
82120-00 Fugleredegynge

Kampagnepakke 5013

Kampagnepris: 13.000,00 eksl. moms

Er du fra en boligforening?

I en boligforening er det vigtigt med sikre legepladser og masser af sjove legeaktiviteter.
Det leverer Samm-Sall Legepladser. Kontakt os og få et tilbud.

Garanti for sjov og sikkerhed i din boligforening

I en boligforening er det vigtigt at kunne rumme alle aldersgrupper, så alle børn kan lege og have det sjovt. Samm-Sall Legepladser er din boligforenings garant for kvalitet, sikkerhed og masser af sjove legeaktiviteter. 

Samm-Sall Legepladser byder på en stor variation af  muligheder for legeredskaber og kombinationsmuligheder. Vi har legeredskaber i flere udgaver, som kan sættes op både med og uden faldunderlag og vi har modulsystemer, som kan sammensættes i diverse kombinationer – vi kalder dem for legesystemer, combitårne og miniborge.  Hertil kan tilføjes tunnelrør, butik og butiksdiske, gyngestativ, rutchebane og klatreafdeling.

Sjov og leg boligforening

Sikkerhed og leg går hånd i hånd

Samm-Sall Legepladser bygger på kreativitet, holdbarhed og sikkerhed. Det skal være sjovt for børnene at være på legepladsen i en boligforening, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Samm-Sall Legepladser tilbyder kreative, langtidsholdbare og sikre legeredskaber, hvor alt inden for design, produktudvikling og produktion er et rent dansk anliggende. Vi overlader intet til tilfældighederne og vil gerne kunne holde styr på produktionen, derfor har vi eget værksted, så et legehus og andre af vores legeredskaber er 100 % dansk. På denne måde kan din boligforening være tryg i valget af legepladsleverandør.

Alle vores redskaber er godkendt efter Den Europæisk Standard EN1176 og EN1177 og udført i en kvalitet, der betyder at boligforeningens børn er sikret mange års leg.

boligforening legeplads

Vedligehold, reparation eller ny legeplads?

Har jeres boligforening brug for en gennemgang af legepladsen eller legepladserne, så har vi en veluddannet legepladsinspektør i virksomheden med mange års erfaring. Vores legepladsinspektør kan give en status på tilstanden og om der er brug for udskiftning eller reparation af de forskellige legepladsredskaber.

Det kan være, I selv har et overblik over, hvilke dele I har brug for til vedligeholdelse eller reparation af jeres legeplads og synes, det er nemmest at bestille selv. Så kan vi anbefale jer at tage et kig på vores webshop Legepladsbutikken.dk – klik her. Her findes for eksempel et udvalg af vores legepladsredskaber, bordbænkesæt samt smådele til udskiftning og reparation af for eksempel gynger, klatrestativer eller svævebanen.

Legeplads i baggård

Vi hjælper jeres boligforening sikkert på vej fra idé til færdigt resultat.

Kombinationsmulighederne er mange, og vi hjælper gerne jeres boligforening med at sammensætte den ideelle legeplads løsning. Kreativitet, holdbarhed og sikkerhed står i fokus for produkter fra Samm-Sall, vi overlader ikke noget til tilfældighederne. En legeplads skal være sjov at benytte, men den skal frem for alt også være sikker.
Kontakt os gerne telefonisk eller via mail, så sender vi hurtigt vores produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger.

Vi hjælper jer gerne med alt fra planlægning, byggetilladelse, til den færdige legeplads og lader vores legemiljøkonsulenter kontrollere den færdige legeplads, for at sikre at alt er som det skal være.

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Boligforening til din efterspørgsel 🙂
Boligforening