Legepladser med fokus på sikkerhed og holdbarhed
Det får du med legeredskaber fra Samm-Sall

Når man skal etablere en ny legeplads eller renovere en eksisterende, er det af største vigtighed at fokusere på sikkerheden

Børn kender ikke altid til, hvad der er sikkert, og hvad der ikke er sikkert, det er derfor de voksnes opgave at tage vare på, at legepladser både i private hjem og i børneinstitutioner og lignende er et trygt og sikkert sted at færdes og udfolde sig for børnene. Når man etablerer en legeplads, som er offentligt tilgængelig eller i tilslutning til fx en børnehave, har man pligt til at sikre sig, at alle nye legeredskaber der opstilles, eller allerede eksisterende, som er opstillet efter 1998, er sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

legeplads

Legeredskaberne opfylder kravene i Den Europæiske Standard EN 1176

En CE godkendelse er ikke nogen sikkerhedsgodkendelse, men kun en tilkendegivelse af, at produktet er defineret som legetøj.
Samm-Salls legeredskaber, som findes opstillet på masser af legepladser i hele Danmark, er produceret i henhold til EN1176, ligesom vores legemiljøkonsulenter, som vores kunder kan trække på, er EN1176 godkendte til at kontrollere sikkerheden på legepladser. Vi sælger udelukkende dansk designede og dansk producerede redskaber med fokus på sikkerhed, holdbarhed og kreativitet.
Ring til os og bestil vores produktkatalog med billeder, materiale- og konstruktionsbeskrivelser og læs mere om, hvad vi gør for børnenes sikkerhed og produkternes holdbarhed.

Legeredskaber fra Samm-Sall – for en sikkerhedsskyld

Samm-Sall Legepladser sælger udelukkende dansk designede og dansk producerede.

Vores legepladsudstyr har højt sikkerhedsniveau i henhold til EN1176, det samme er vores legemiljøkonsulenter med hensyn til at kontrollere og godkende legepladser. Vi tilbyder et gratis og uforpligtigende besøg hos jer af en legemiljøkonsulent fra Samm-Sall, hvor vi sammen med jer kan planlægge, hvorledes og med hvilke legeredskaber jeres legepladser skal indrettes. Kontakt os venligst og aftal et besøg.

Legeplads sikkerhed

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked