Du er her:  samm-sall.dk » Legepladser i fuldt flor

Legepladser i fuldt flor

Odense Blomsterfestival har valgt den midtjyske gazellevirksomhed Samm-Sall Legepladser som leverandør af legepladser til Børnenes Blomsterby. Samm-Sall Legepladser var en oplagt samarbejdspartner for festivalen.

Det var den kreative leder for Odense Blomsterfestival, Claus Bjørn, som tog kontakt til Samm-Sall Legepladser for at kunne bygge “Børnenes Blomsterby” op om firmaets produkter. For ham var det afgørende at finde frem til den slags legeredskaber og legehuse, som understøtter det billede af barnlig fantasi og gå-på-mod, som illustreres af de over 30.000 potteplanter i mere end 150 forskellige sorter. De udgør det største sanseindtryk i alle de områder af Flakhaven, som hver for sig får indrettet sin blomstersmykkede legeplads.

– Samm-Salls produkter udsender ganske simpelt de signaler, som passer bedst ind i det eventyrlige, aktive og kreative miljø, vi har ønsket at skabe, fortæller Claus Bjørn.

Blomsterfestivalen tiltrækker hvert år flere tusinde besøgende, når hele byen bliver dekoreret med blomster.

Besøg Odense Blomsterfestival på www.blomsterfestival.dk

Flere indlæg fra samme kategori

Børnehuset Blæksprutten

Børnehuset Blæksprutten i Silkeborg havde for 6-7 år siden investeret i et lille legeredskab i deres vuggestue afdeling, desvær...