Du er her:  samm-sall.dk » Børnehuset Blæksprutten

Børnehuset Blæksprutten

Børnehuset Blæksprutten i Silkeborg havde for 6-7 år siden investeret i et lille legeredskab i deres vuggestue afdeling, desværre blev der konstateret råd i stolperne i efteråret 2008 og en efterfølgende gennem gang af sikkerheden viste at legeredskabet ikke var stillet korrekt op. Legeredskabet var simpelthen for stor i forhold til det krævede faldareal.
Da Børnehuset Blæksprutten kontaktede Samm-Sall Legepladser gjorde de opmærksom på at de ikke havde penge til et udvide faldarealet så et nyt legeredskab skulle kunne være i det eksisterende faldareal. Men da arealet ikke var særligt stor, ville løsningen blive meget små legeredskaber og det var ikke det Børnehuset Blæksprutten ønskede.
I samarbejde med Børnehuset Blæksprutten udviklede Samm-Sall Legepladser et legeredskab der kunne udnytte det eksisterende faldareal, og samtidig give mest leg for pengende. Resultatet blev et legeredskab med lukket bagside og sider så det kan placeres på kanten af faldarealet.

Flere indlæg fra samme kategori

Legepladser i fuldt flor

Odense Blomsterfestival har valgt den midtjyske gazellevirksomhed Samm-Sall Legepladser som leverandør af legepladser til Børne...