Du er her:  samm-sall.dk » Legeplads til baggård i København

Legeplads til baggård i København

Legeplads til baggård hvor der ikke er meget plads. Kan det overhovedet lade sig gøre?

Det korte svar er JA! Samm-Sall Legepladser har løsningen, så der sagtens kan være et legetårn med masser af muligheder.

Med en god dialog og sparring, fik vi bygget et minitårn til børnene i en baggård i København. Fokus var på den mindste aldersgruppe og vi fandt en løsning, hvor der både er klatremuligheder, kravle tunnel og rutschebane.

Foruden legetårnet lavede vi et hjørne med balance elementer. En balancebom og balancestolper, er altid sjove at prøve sin balance af med. Her kan alle aldersgrupper være med og udfordre hinanden i balancekunst.

Det var desuden vigtigt for beboerforeningen, at farverne passede ind i miljøet i baggården og med den farveskala, som allerede gjorde sig gældende. Derfor malede vi pladerne på legetårnet i en grøn farve, der matchede det, de havde i forvejen.

Som faldunderlag blev der lagt gummifliser, der passer til faldhøjden på legetårnet. Gummifliserne blev tilpasset i højden, så der er plant fra underlaget til de tilstødende fliser.

Resultatet er en super flot legeplads til baggård. Her kan børnene lege sikkert og forældrene kan sidde og hygge ved siden af. Legepladsen er et samlingssted, hvor både den sociale del og mulighederne for at bevæge sig er i top.

Både børnefamilierne og bedsteforældre er glade for, at børnene nu kan lege sikkert i gården og man kan samles og hygge sammen. Det er dejligt, at beboerne i lejlighedskomplekserne, er glade for deres legeplads løsning.

Lgeplads baggård Lille legeplads Lille legetårn legeplads med legetårn legeplads med rutchebane

Flere indlæg fra samme kategori

Børnehuset Blæksprutten

Børnehuset Blæksprutten kontaktede Samm-Sall Legepladser, da et tidligere legeredskab ikke levede op til forventningerne. Samme...

Trampoliner og hoppeskib til legeplads

Med en fantastisk udsigt over Hobro Fjord har GF Fjordparken og Hegedalsparken i Hobro en stor og lækker legeplads

Legepladser i fuldt flor

Odense Blomsterfestival har valgt den midtjyske gazellevirksomhed Samm-Sall Legepladser som leverandør af legepladser til Børne...

Blåhøj skole får en svævebane

Blåhøj skole fyldte 50 år i 2018. Derfor blev der samlet penge ind til en svævebane.