Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Institutionens legeplads

Legeplads i institution

Glade børn der kan lege sikkert

I en institution er det vigtigt at legepladsen kan rumme et bredt spektre af aldersgrupper og motorisk formåen. Alle børn skal kunne lege, have det sjovt, blive udfordret og være sikker på, at legepladsen lever op til gældende sikkerhedskrav. Det får institionen ved Samm-Sall.

Samm-Sall Legepladser byder på en stor variation af legeplads muligheder, som alle er godkendt efter europæisk standard DS/EN1176. Vi har legeredskaber i flere udgaver, som kan sættes op både med og uden faldunderlag. Vi har modulsystemer, som kan sammensættes i forskellige kombinationer – vi kalder dem for legesystemer, combitårne og miniborge.  Hertil kan tilføjes tunnelrør, butik og butiksdiske, gyngestativ, rutchebane og klatreafdeling. Systemerne er opbygget, så modulerne kan bygges på løbende, hvilket gør det utrolig attraktivt, da legepladsen kan udvikles i takt med institutionens råderum.

Vi er din garant for sikre legepladser og masser af sjove legeaktiviteter.

Vi hjælper jer sikkert fra idé til resultat

Kreativitet, holdbarhed og sikkerhed

Kombinationsmulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at sammensætte den ideelle løsning for jeres institution. Kreativitet, holdbarhed og sikkerhed står i fokus for produkter fra Samm-Sall, vi overlader ikke noget til tilfældighederne. En legeplads skal være sjov at benytte, give motoriske udfordringer, der passer til alderstrinene og frem for alt, skal den være sikker.

Kontakt os gerne telefonisk eller via mail, så sender vi hurtigt vores produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger.

Vi hjælper jer gerne med alt fra planlægning, byggetilladelse, til den færdige legeplads og lader vores legemiljøkonsulent kontrollere den færdige legeplads, for at sikre at alt er som det skal være. Vi kan også levere legepladsredskaberne, som I selv kan sætte op. Så følger der selvfølgelig en vejledning med.

Det skal være sjovt for børnene at være på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Samm-Sall Legepladser tilbyder kreative, langtidsholdbare og sikre legeredskaber, hvor alt inden for design, produktudvikling og produktion er et rent dansk anliggende. Vi vil gerne kunne holde styr på det hele og overlader intet til tilfældighederne, derfor er de fleste af vores legeredskaber 100 % danske. De redskaber der ikke er, er hentet ved vores mangeårige leverandører, hvor vi ved at sikkerheden er i orden.

Alle vores redskaber er godkendt efter europæisk standard EN1176 og EN1177 og udført i en kvalitet, der sikre mange års leg.

Vi tilbyder både individuelle legeredskaber samt hele legepladsløsninger med alt fra legehus, rutchebane, gynger og klatrestativer med mere til større modulopbyggede legesystemer.

institution legeplads

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.
[gravityform id="1" title="true" description="true"]
Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Institution til din efterspørgsel 🙂
Institution