Borupvej 1, 7330 Brande

Samm Sall Logo

Legeplads til skoler

Står I til at skulle anlægge en legeplads på en skole?

Legeplads kampagner til skoler

Hænderne skruet ordentligt på

Samm-Sall legepladser og legeredskaber er designet til offentlig tilgængelige legepladser. Det stiller krav til levetiden, da redskaberne skal kunne modstå hård og vedvarende slitage, som der for eksempel er i en børnehave, hvor legepladsen bruges hver dag, år efter år. Ved at anvende de rigtige råvarer, opnår vores legepladser en lang.

Gør det selv!
Spar 9.000,00

Kampagnepakke 5125

Kampagnepris: 39.800,00 eksl. moms
Gør det selv!
Spar 7.900,00

Kampagne pakke 5005

Kampagnepris: 34.900,00 eksl. moms
Gør det selv!
Spar 6.500,00
82140-00 Gynge - tripple

Kampagnepakke 5014

Kampagnepris: 19.900,00 eksl. moms
Gør det selv!
Spar 4.500,00
82120-00 Fugleredegynge

Kampagnepakke 5013

Kampagnepris: 13.000,00 eksl. moms

Leder du efter legeplads til en skole?

I en skole er det vigtigt med sikre legepladser og masser af sjove legeaktiviteter.
Det leverer Samm-Sall Legepladser. Kontakt os og få et tilbud.

Store som små kan boltre sig på legepladser til skoler

Står I til at skulle anlægge en legeplads på en skole? Så er der rig mulighed for at finde et holdbart legesystem hos Samm-Sall. Her på siden finder I løsninger, der kan passe til store som små, og hvad end I måtte vælge, er der rig mulighed for sjov og kreativ leg. 

Langt de fleste børn nyder godt af at lege udenfor. Det giver god plads til, at de kan udfolde sig fysisk, mens de kan vække ekstra liv til deres fantasi og få sjove stunder med deres kammerater. Det har derfor også en del at sige, at de kan boltre sig på spændende legepladser, som på samme tid vil udfordre dem.

Generelt er legepladser og udendørsredskaber i skolen vigtige, da de er med til at facilitere læring som fundament for leg. Det er her Samm-Sall kommer på banen. I vores sortiment finder I nemlig legepladser til skoler, som alle børn kan få gavn af.

Find den rette løsning til legepladsen i samarbejde med os

Vil I gerne være helt sikker på, at I får skabt det rette udendørsmiljø på skolen? Så skal I være mere end velkommen til at trække på os, for hos Samm-Sall tilbyder vi besøg fra en legemiljøkonsulent. Det åbner op for, at vi i samarbejde med jer kan finde en legeplads – og et legemiljø – som passer til ønskerne og behovet. Her er det selvfølgelig helt afgørende, at eleverne kan få det legemiljø, som understøtter deres udvikling og leg på bedste vis.

Junglebro til legetårn
boligforening legeplads

Køb legepladser til skoler hos Samm-Sall

Hos Samm-Sall kan I købe legepladser til skoler, og når I vælger os, vil I opleve flere forskellige fordele. Det er naturligvis af højeste prioritet, at I modtager legepladser, hvor sikkerheden er i top. Vi går derfor aldrig på kompromis med den kvalitet, som vores legepladsudstyr er af.

Derudover kan vi assistere med alt fra levering, montering og faldunderlag. På den måde kan legepladsen være klar til brug, uden at I skal afsætte tid af til den praktiske del af løsningen. 

Hvis I er interesseret i at høre nærmere omkring mulighederne, skal I endelig ikke holde igen med at kontakte os.

Et legesystem giver masser af muligheder

For at skolens legeplads egner sig bedst muligt til børn i alle aldre, så skal den helst rumme en masse forskellige aktiviteter. I den sammenhæng er et legesystem en rigtig god løsning. Med et legesystem får man flere forskellige legeredskaber i en samlet løsning, og hvad angår udvalget af legeredskaber, så er der nærmest ingen grænser.

Du kan f.eks. vælge imellem:

  • Rutschebane
  • Klatreplade
  • Klatreafdeling
  • Brandmandsstang
  • Jorden er giftig-klatreafdeling
  • Armgang
  • Rebgangbro

Legeredskaber til de ældre børn

Legepladser til skoler skal helst have noget til alle. Selvom de ældre elever nok ikke vil stå ved, at de stadig leger (de er sammen), så er det nu stadig muligt at udstyre skolens legeplads med legeredskaber til dem i udskolingen.

Multibaner

Med en multibane får din skole en funktionel og praktisk bane til f.eks. fodbold og basketball. Banerne er indrammet med bander, hvilket f.eks. betyder, at de større børn får lov til at udfolde sig fysisk uden at risikere at ramme de mindre børn.

Fitness

Ikke alle børn er interesserede i sport, men det behøver selvfølgelig ikke betyde, at de ikke er interesserede i at røre sig. Med fitnessredskaber til skolens legeplads får de unge mere motivation til at komme udenfor og lave nogle aktiviteter sammen.

Fitness

Multibaner

God kvalitet betaler sig

Skal din legeplads have så lang levetid som muligt, så er det afgørende, at de forskellige legeredskaber kan modstå hård slitage på daglig basis. Derudover er det også en stor fordel, hvis legepladsen er designet med henblik på minimal vedligeholdelse.

Samm-Sall leverer altid legepladskonstruktioner med kvalitetssikrede løsninger, der både er langtidsholdbare og kræver minimal vedligeholdelse. Legeredskaberne lever op til den europæiske sikkerhedsstandard, og samtidig er du garanteret en legeplads, der både er sjov og sikker.

Kunne du bruge lidt mere inspiration til din skoles legeplads? Du kan med fordel tage et kig forbi Legepladsbutikken.dk eller kontakte vores legepladskonsulent på tlf. 86 10 11 12.

Skriv til os her, eller ring på
Hejsa, her kan du stille mig spørgsmål 🙂
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du er også velkommen til at ringe til os på
📞 86 10 11 12
for bedre og direkte rådgivning.
Opsumering af dit personlige tilbud

Herunder finder du dine forespørgsler.

Produkter mangler.

Du har endnu ikke tilføjet nogle produkter til dit personlige tilbud.

Kurv
Du har nu tilføjet Legepladser til skoler til din efterspørgsel 🙂
Legepladser til skoler