En gynge fra Sam-Sall legepladser er ikke blot en gynge, men en sikker, holdbar og stærk gynge

En gynge fra Samm-Sall Legepladser er ikke blot en gynge, men kan også indgå som en del af et større legesystem, eksempelvis sammenbygget med rutchebane, klatrestativ eller legehus med mere. Vi tilbyder desuden dækgynger, babygynger, fuglerede gynger og meget andet. Mulighederne er mange men fælles for dem alle er, at der er lagt stor vægt på sikkerhed og holdbarhed, derfor er en gynge fra os også konstrueret og bygget af markedets bedste materialer for at tilgodese styrke, holdbarhed og sikkerhed.
Samm-Sall Legepladser er kendt for altid at levere gode, kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug og hører i dag til blandt de største danske producenter af legeredskaber. Kontakt os gerne for yderligere information og bestil samtidig vores omfattende produktkatalog, der også findes at tilgå som E-katalog.

En gynge fra Sam-Sall – for sikkerhedens og holdbarhedens skyld

Det skal være sjovt på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Derfor leverer Samm-Sall Legepladser kreative og sikre legeredskaber med lang holdbarhed, hvor design, udvikling og produktion foregår i Danmark. Samm-Sall Legepladser leverer både individuelle legeredskaber og hele legepladsløsninger med alt, hvad børn holder af fra vippedyr, legehuse, gynger, sandkasser til store modulopbyggede legesystemer.

En gynge fra Samm-Sall Legepladser er ikke nogen tilfældig gynge

Det er et kvalitetsprodukt bygget af de bedst tilgængelige materialer med stolper af kraftigt limtræ eller imprægneret fyrretræ med omvendt limning samt overliggere af enten limtræ eller galvaniseret stål – alt for sikkerhedens og holdbarhedens skyld. Samm-Sall´s legeredskaber er at finde opstillet i hele Danmark, i børneinstitutioner, på skoler og boligforeninger, andelsboligforeninger og campingpladser med mere
Kontakt os gerne og hør mere og bestil vores spændende og inspirerende produktkatalog.

 

Læs mere om: LegehusGyngestativGynger