Dansk designede, og dansk producerede legeredskaber fra Samm-Sall i høj kvalitet

Samm-Sall Legepladser byder på et meget stort udvalg af legeredskaber, som kan opstilles enkeltstående eller som kan modulopbygges til større eller mindre legesystemer

Vi tilbyder modulopbyggede legeredskaber for børn i alle aldersgrupper i form af miniborge eller combitårne, hvor modulerne kan vælges og sammensættes i mange forskellige kombinationer. Ligeledes kan vi tilbyde faldunderlag i form af gummimåtter eller et ”græsgitter”, som er godkendt til faldhøjder op til 200 cm.

Vores legeredskaber er dansk designede og dansk producerede, vi går aldrig på kompromis med sikkerhed og holdbarhed men kan stå 100 % inde for vores legeredskaber, som derfor også sælges med en attraktiv garanti.

Kontakt os gerne og rekvirer vores store produktkatalog med billeder, materiale- og produktbeskrivelser. Bestil også gerne et gratis og uforpligtigende besøg af vores legemiljøkonsulenter.

Legeredskaber med fokus på sikkerhed, holdbarhed og kreativitet. Kvalitetsprodukter fra Samm-Sall

Siden Samm-Sall Legepladser blev etableret i 1995 har vi leveret utallige pædagogisk rigtige, kreative, sikre og holdbare legeredskaber til udendørs brug. Vores mange kunder er hovedsageligt børneinstitutioner, skoler, SFOer, boligforeninger, andelsboligforeninger, grundejerforeninger samt campingpladser med mere.  Vi hører i dag til blandt de største danske leverandører af legeredskaber, som er dansk designede og dansk producerede. Legeredskaber som vi er stolte over at kunne tilbyde og som vi kan stå 100 % inde for.

Ring og bestil vores omfattende produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger, og bestil samtidig også gerne et gratis og uforpligtigende besøg af vores legemiljøkonsulenter.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked