Vælg et sikkert og holdbart gyngestativ fra Samm-Sall. Kvalitet hele vejen igennem

Stolperne er sammen med overliggeren det vigtigste element i et gyngestativ

Derfor har vi valgt den ultimativt sikreste løsning og fremstiller samtlige stolper til et gyngestativ i krydsformet limtræ 120 x 120 mm. Den naturlige spænding, der normalt kan få en stolpe i et gyngestativ til at vride sig, har vi neutraliseret med limtræsstolper, ligesom det krydsformede design byder på en række andre vigtige fordele såsom stor styrke, lang holdbarhed, enkel montering samt stor sikkerhed. Glem i øvrigt ikke også at montere et solidt faldunderlag som vores ”græsgitter” under og omkring gyngen og gyngestativ.

Ring til os eller send os en mail, så sender vi jer hele vores produktkatalog med billeder, detaljerede beskrivelser og tegninger af et sikkert gyngestativ samt vores øvrige legepladsudstyr.

Et gyngestativ fra Samm-Sall Legepladser er godkendt og produceret i henhold til EN1176

Et gyngestativ til eksempelvis børneinstitutioner og kommunale legepladser skal være af bedst mulige kvalitet, det skal være sikkert, og det skal være langtidsholdbart – det har vi for længst indset hos Samm-Sall Legepladser og taget konsekvensen af. Vi overlader intet til tilfældighederne med hensyn til materialevalg og konstruktion – derfor er et gyngestativ fra os tillige med vores øvrige legepladsudstyr af dansk design, og produceret efter den Europæiske Standard for Legeredskaber EN1176 – for børnenes og jeres sikkerhed.

Alt dette og mere til kan I læse mere om i vores store produktkatalog, som I er meget velkomne til at bestille gratis hos os. Ring eller skriv, så kommer det hurtigt med posten.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked