Garanti og kvalitet

Hos Samm-Sall legepladser stoler vi 110% på vores produkter derfor har vi
branchens måske bedste garanti.

”- Hvis en leverandør stoler på
hans produkt vil det ofte vise sig
ved en god garanti.”

Garantien omfatter alle Samm-Sall producerede produkter:

15 års garanti på alle limtræs stolper med jordkontakt.
Garantien omfatter både mod råd og svamp samt mod produktionsfejl.

5 års garanti:
Taifun tov/net, stål- og plast dele for produktionsfejl.

5 års garanti:
På alle træemner som indgår i et legeredskab.

2 års garanti:
På bevægelige dele som f.eks. gyngebeslag mod produktions fejl.

 


Kvalitet :

Når der anvendes mange penge på en legeplads, skal legepladsen have en lang levetid samt holde til daglig brug i flere timer som f.eks. i institutioner. Derfor har Samm-Sall Legepladser over en årrække udviklet et komplet legepladskoncept ud fra følgende mål:

Sikkerhed
Høj kvalitet
Lang levetid
Fornuftig pris
Modulopbygning
Hærværkssikret

Alle legeredskaber er designet til at kunne modstå hård og vedvarende slitage. Derudover er legepladsen designet således, at der er så lidt vedligeholdelse som muligt. Det gennemtænkte modulopbyggede design gør det nemt at udskifte evt. ødelagte elementer eller tilføje en udbygning af legepladsen.

 


Lang holdbarhed :

Stolpen er et vigtigt element i en legepladskonstruktion. En stolpe skal være bærende, stærk og må ikke kunne vride sig. Vrider stolpen sig, belastes den øvrige konstruktion unødigt med materielle skader til følge.

For at opnå så høj en stolpekvalitet som muligt anvender Samm-Sall Legepladser limtræsstolper i målene 118×118 mm. Den naturlige spænding, der ellers kan få en stolpe til at vride sig, er neutraliseret i en limtræsstolpe. Det krydsformede stolpedesign giver flere fordele som f.eks. styrke, nem montering samt øget sikkerhed.

Alle stolper leveret af Samm-Sall Legepladser er miljørigtigt trykimprægneret træ i Klasse A, hvilket er en effektiv beskyttelse mod angreb af råd og svamp. Der anvendes ikke længere arsen eller chrom i trykimprægneringsvæsken.

Legeplads legesystem gynge garanti


Materialebeskrivelse :

Stolper :
Samm-Sall Legepladser anvender limtræsstolper i 118 x 118 mm, miljørigtigt imprægneret i klasse A, der giver en effektiv beskyttelse mod angreb af råd og svamp. Der anvendes ikke længere arsen eller chrom i trykimprægneringsvæsken og træet lever dermed op til nutidens krav og forventning om at være så miljøvenligt som muligt, samtidig med et meget langtidsholdbart produkt. Kvalitet på vore stolper er så god, at vi giver 15 års garanti mod forrådnelse. Man kan vælge at vedligeholde stolperne med olie, eller man kan vælge at lade dem stå som de er, hvorefter de patinerer med tiden. Idet de er trykimprægnerede, er der en lang holdbarhed selv uden vedligeholdelse.

Rutschebaner :
Bunden i rutschebanerne er lavet i rustfrit stål og med en vandfast plade på bagsiden. Dette sikrer en glat og slidesikker overflade, der aldrig forandrer sig. Vangerne er lavet af formspændt limtræ, der er trykimprægneret og efterfølgende varmebehandlet i linoliebad. Vangerne er påmonteret en mahogni liste med lang holdbarhed, og som er splintfri for at sikre, at børnene ikke får splinter i fingrene ved nedglidningen. Vore rutschebaner fås i fire størrelser: 100, 140, 180 og 220 cm højde.

Gulve :
34 mm trykimprægneret fyrretræ

Stiger :
Vore stiger er udført i trykimprægneret træ med trin af jatoba. Denne træsort er hårdttræ med en lang holdbarhed.

Sidepladerne på legesystemerne:
Vore sider på legesystemerne er lavet af 12 mm vandfast limet birkekrydsfinér, hvilket er et meget glat og splintfrit materiale. Siderne grundes og males med slidstærk maling med lang holdbarhed og alle ender forsegles ligeledes med maling, således at regn og fugt ikke trænger ned i pladerne. Man kan vælge at vedligeholde siderne med maling eller man kan vælge at lade dem stå som de er, hvorefter de patinerer med tiden. Rengøring og efterfølgende maling af siderne vil dog forlænge holdbarheden.

Tov :
Vi har mange forskellige tov arrangementer at vælge imellem til vore legesystemer og for alle gælder det, at det er Taifun-tov med stålindlæg, således at de ikke kan slides over eller overskæres ved hærværk. Taifun-tov har en brudstyrke på op til 4500 kg. Alle net samles med netsamlere i slagfast nylon.

Tunnelrør til legesystemerne :
Vore tunnelrør er lavet i sort polyethylen, hvilket gør, at de er glatte og splintfrie i overfladen og dermed så gode for børnene som muligt at kravle på. Rørene er slagfaste, vejrbestandige og beskyttede mod UV-stråler, hvilket betyder, at de ikke falmer, men blot bliver ved at se pæne ud gennem mange år. Målet på rørene er 63 cm udvendig.

Babygynge :
Sikkerhedsgyngen til småbørn, der er formstabil og med en bekvem og skridsikker siddeflade. Materialet er PU. Standard farver blå, rød og sort.

Fugleredegynge :
Stålkerne beklædt med tov. Selve nettet er Taifun-tov med stålindlæg, der er sikret mod hærværk.

Bildækgynge :
Bildæk med rustfrie bøjler, 6 mm rustfri kæde, armeret plastovertræk med spærre.

Flat sikkerhedssæde :
Aluminiumskærne omsvøbt med stødabsorberende gummi. 6 mm rustfri kæde, armeret plastovertræk med spærre.

Gyngeoverliggere :
65 x 166 mm limtræ, miljørigtigt trykimprægneret i klasse A.

Klatrevægge :
Vore klatrevægge er fremstillet i kraftigt 15 mm vandfast birkekrydsfinér med Fenol Film. Klatrestenene er boltet på, således at de ikke går løse ved varig brug. Klatrevæggen forsegles med maling på alle kanter. For oven er den ligeledes afsluttet med en trykimprægneret topliste, således at den vandfaste væg er beskyttet bedst muligt mod vejr og vind, og dermed har lang holdbarhed.

Bolte :
Bolte og møtrikker er i rustfrit stål eller climat behandlet.

Beslag :
Galvaniserede eller i rustfrit stål.

Plastdele :
Udført i nylon. Slagfast fra -25º til + 60º

Dækhætter :
Udført i nylon. Påmonteres alle synlige bolte og møtrikker.

Vippedyr og fjedervipper :
I slagfast og vejrbestandig plast. Gennemfarvet.