Her finder du en vippe til børn i alle aldre. Kreative og sikre vippedyr m.m.

Find Danmarks største udvalg af vipper til legepladser

En vippe fra Samm-Sall Legepladser er af dansk design, og produceret i henhold til EN1176 – Den Europæiske Standard.

En meget stor del af dem skabt som sjove vippedyr, men også flere andre modeller til et eller flere børn. Hos os kan I finde en vippe, som begejstrer de fleste børn. Vi kan tilbyde en sikker vippe til de allermindste børn samt en samling af spændende vipper til de noget større børn. Vippedyr i form af heste, hunde, fugle, giraffer, elefanter og meget andet – en vippe til et enkelt barn eller en vippe til flere børn.

Det betyder, at de legeplads redskaber du køber gennem Samm-Sall Legepladser har et højt sikkerhedsniveau.
Kontakt os snarest og bestil vores produktkatalog med billeder af blandt hver eneste vippe, som indgår i vores sortiment. Bestil også gerne et gratis og for jer helt uforpligtigende besøg af en af vores dygtige og godkendte EN1176 legemiljøkonsulenter.

Vælg en vippe med høj sikkerhed i vores brede sortiment af vippedyr hos Samm-Sall Legepladser

En vippe fra Samm-Sall Legepladser er altid med høj sikkerhed og produceret i henhold til EN1176. Vælg en vippe eller flere til et enkelt barn eller eksempelvis vores store kryds vippe, som er en kraftig fjeder vippe med plads til 4 børn samtidigt. Udvalget er stort og mulighederne mange.
Bestil gerne vores produktkatalog med billeder og produktbeskrivelse af hver enkelt vippe.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked