Legeplads reference:

Siden etableringen af Samm-Sall Legepladser i 1995 har vi leveret gode, kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug. Vore kunder er børneinstitutioner, skoler, SFOer, boligforeninger, andelsboligforeninger, grundejerforeninger samt campingpladser m.m. Vi er i dag blandt de største danske leverandører af legeredskaber og legepladser. Herunder kan du se nogle af de legeppladser vi har leveret, og læse vores kunders kommentar til samarbejdet med os.


Børnehuset Blæksprutten

Rikke Charlotte Svenningsen, Souschef.

Legeplads med sandkasseVi har i Børnehuset Blæksprutten igennem de sidste par år benyttet Samm-Sall Legepladser som legemiljøkonsulent og leverandører til vores legepladser. Vi har rigtig god erfaring med Samm-sall legepladser. I planlægningsfasen, har vi fået god vejledning og kreative legeplads forslag. Samm-Sall Legepladser har leveret nogle optimale løsninger, der har dækket børnenes behov for motoriske udfordringer, et inspirerende og æstetisk miljø. Samm-Sall Legepladser har bl.a. udviklet et produkt, der tager særligt hensyn til lige netop vores behov, de fysiske rammer og begrænsninger. Vi har fået et legepladsmiljø, der både er en fryd for øjet, og et kvalitetsprodukt, der passer overens med prisen. Det har hele vejen igennem været en fornøjelse, at samarbejde med Samm-sall Legepladser, og vi kan derfor kun medgive vores bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Børnehuset Blæksprutten

læs mere


Dronninglund Borgerforening

Allan Danielsen, bestyrelsesmedlem.
Dronninglund Borgerforening har for at markere sit 110 års jubilæum i 2008 besluttet, at

Legeplads klatretårn og klatresystemder skulle etableres ny legeplads til gavn for byens borgere.

Vi hentede derfor priser fra tre leverandører af godkendte legepladser, med Samm-Sall Legepladser som den mest konkurrencedygtige pris/kvalitet taget i betragtning. Allerede ved det indledende møde gjorde vi opmærksom på, at vores nye legeplads skulle opsættes i naturskønne omgivelser, og den skulle derfor falde godt ind i det omkringliggende naturlige miljø, hvilket Samm-Sall Legepladser har løst til vores fulde tilfredshed.

Vi er stolte af vores nye legeplads fra Samm-Sall Legepladser, der har fået megen ros af de børn og voksne der har brugt/set den, og den bliver derfor flittigt benyttet. Ved hele vores samarbejde med Samm-Sall Legepladser har vi oplevet, at virksomheden virker som en yderst seriøs og professionel samarbejdspartner i forbindelse med levering og
opsætning af legepladser, som vi absolut også vil
anbefale andre at anvende.


Legepladser i fuldt flor – Odense Blomsterfestival

Legeplads med gyngeOdense Blomsterfestival valgte i foråret 2008 den midtjyske gazellevirksomhed Samm-Sall Legepladser som leverandør
af legepladser til Børnenes Blomsterby. Samm-Sall Legepladser var en oplagt samarbejdspartner for festivalen.
Det var den kreative leder for Odense Blomsterfestival, Claus Bjørn, som tog kontakt til Samm-Sall Legepladser for at kunne bygge “Børnenes Blomsterby” op om firmaets produkter. For ham var det afgørende at finde frem til den slags legeredskaber og legehuse, som understøtter det billede
af barnlig fantasi og gå-på-mod, som illustreres af de
over 30.000 potteplanter i mere end 150 forskellige sorter. De udgør det største sanseindtryk i alle de områder af Flakhaven, som hver for sig får indrettet sin blomstersmykkede legeplads.
“Samm-Salls produkter udsender ganske simpelt de signaler, som passer bedst ind i det eventyrlige, aktive og kreative miljø, vi har ønsket at skabe”, fortæller Claus Bjørn.
Blomsterfestivalen tiltrækker hvert år flere tusinde besøgende, når hele byen bliver dekoreret med blomster.
Besøg Odense Blomsterfestival på www.blomsterfestival.dk

læs mere


Vildbjergskole, i samarbejde med MT Højgaard

Legeplads med klatresystem

Entrepriseleder Susanne Aagaard Jensen, fra MT Højgaard, har sagt følgende om samarbejdet med Samm-Sall Legepladser:

Nemt at komme i kontakt med relevante personer fra Samm-Sall Legepladser. Konstruktivt og venlige medarbejdere. Hurtig respons på forespørgsler både ved bestilling og ændringer. Vejledning og gode råd er uddelt ved forespørgsel. Meget venlige, fleksible og effektive montører. Produktudvalget er stort (overskuelig hjemmeside). Rettidige leverancer, og det færdige resultat er meget flot.

Til skole er der leveret en stor legeplads mellem afdelinger, samt 2 mindre legepladser inde i selve skolegårdene. Derudover er der leveret basket stativer og bordtennisborde.


Boligforeningen Højstrup Afd. 19

Erling Grave, Bestyrelsesmedlem i Boligforeningen Højstrup, Afd. 19, Ridderhatten 148, 5220 Odense SØ udtaler:

Legeplads gynge klatresystem”Vi er bare 100 % tilfredse med Samm-Sall Legepladser, det har vi bare talt om så mange gange i bestyrelsen, – vi føler os så godt behandlet hele vejen igennem forløbet!
Lige fra den allerførste henvendelse, har vi følt os meget velkommen! Vi så en annonce i Boligen og ringede til Samm-Sall Legepladser for at bestille brochurer.

Vi fik et gratis besøg af legemiljøkonsulenten, Jan Borup, og han var meget behagelig og vidste alt om legepladser og indretning. Vi fik virkelig svar på alle vore spørgsmål! Det var også skønt, at han havde tid til en kop kaffe og en bid brød, så vi kunne få en snak om alt muligt! Ved monteringen var vi selv ”med-montører” og det forløb bare perfekt og effektivt. Samm-Sall Legepladser kom, og vi hjalp hinanden, – det var ganske nemt.

Vi fik brochurer fra 3 forskellige firmaer, og faldt med det samme for det legesystem, som vi nu har fået. Legepladsen ser bare flot ud, og der er en stor og udfordrende legeværdi i det for børnene, – samtidig med, at det faktisk var rimelig meget billigere end det vi så fra de andre to legepladsleverandører!
Vi vil bestemt anbefale andre at bruge Samm-Sall Legepladser, vi har endda nogle visitkort liggende fra legemiljøkonsulenten, Jan Borup, og dem vil vi dele ud af, når vi hører om andre, der skal have lavet legeplads.
Vi har fået et fantastisk fint produkt, og det er vi meget glade for! Børnene elsker det!”


Vorup Boligforening af 1945

Alex Søndergaard, Inspektør for Vorup Boligforening af 1945, Bøsbrovej, 8900 Randers, udtaler:

 

Legeplads med gynger

”Da vi stod for at skulle anskaffe os en ny legeplads, kontaktede vi Samm-Sall Legepladser. De sendte en legepladskonsulent ud til os, som hjalp os med at finde ud af, hvordan legepladsen skulle se ud på den plads, vi har til rådighed. Han gav os de informationer vi havde brug for og den senere kontakt med kontoret i forbindelse med tilbud og ordre var også meget tilfredsstillende.

I forbindelse med leveringen blev de aftaler, der var lavet med legemiljø-konsulenten, overholdt, og der var en kort leveringstid på legepladsen.

Opsætningen forløb fin og vi har nu taget vores nye
Samm-Sall Legeplads i brug. Vi er yderst tilfredse med resultatet. Legepladsen er nydelig at se på og passer godt ind i omgivelserne. Børnene er meget begejstrede for at lege på legepladsen, og der er ofte stor aktivitet på legepladsen”.


Legeplads klatrenetBørnehaven Spiren

Legeplads på Christiansfeldvej
6100 Haderslev
Legepladserne består af:
- 96695-00 Legesystem

 

 

 


Legeplads med rutsjebane og klatrenetBoligforeningen Vibo

Legeplads på Mimersgade 42, indkørsel fra Vulcangade
2200 København N

Legepladserne består af:
- 96695-00 Legesystem
- 82113-00 Høj gynge med 2 dæksæder
- 82829-00 Aktivitetshus
- FS101 + FS115 Vippedyr

 

 


Bispeparkens Beboerforening

Legeplads med tunnel og klatrenet

Legeplads på Jacob Lindbergsvej 1

2400 København NV

Legepladserne består bl.a. af:
- 96675-00 Combitårn
- 81522-00 Kolbøttestativ
- FS103 + FS113 Vippedyr
- Kraftigt basketstativ

 

 


Rølkjær – Grundejerforening

Legepladser med gynge og forhindringsbaneLegeplads på Askov
6600 Vejen

Legepladsen består af:
- 96545-01 Legesystem
- 93020-00 Forhindringsbane
- 82113-00 Gynge høj
- FS 401 Vippedyr pony
- FS 220 Vippdyr Lea

 

 


Helsingør Boligselskab Afd. 8

Legeplads gynger

Legeplads på Trækbanen
3000 Helsingør

Legepladsen består af:
- 96546-01 Combitårn.
- 82113-00 Høj gynge
- 82109-00 Babygynge
- 84100-00 Balancebom
- 84150-00 Balancestolper
- 84245-00 Balancerulle