Om Samm-Sall Legepladser:

Siden etableringen af Samm-Sall Legepladser i 1995 har målet for Samm-Sall Legepladser været at levere gode, kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug. I dag er Samm-Sall Legepladser blandt de største danske producenter af legeredskaber.

Den placering er bl.a. opnået ved at sætte vore kunder i centrum. Samm-Sall´s legeredskaber er i dag opstillet over hele landet i børneinstitutioner, på skoler og SFO´ere, boligforeninger, andelsboligforeninger, campingpladser og grundejerforeninger m.m.

Det skal være sjovt på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Samm-Sall Legepladser leverer kreative og sikre legeredskaber med lang holdbarhed, hvor design, udvikling og produktion foregår i Danmark.

Samm-Sall Legepladser leverer både inviduelle legeredskaber og hele legepladsløsninger med alt fra vippedyr, legehuse, gynger og sandkasser til store modulopbyggede legesystemer.

Samm-Sall Legepladser kan varetage alle opgaver i forbindelse med leveringen af jeres nye legeplads – udgravning, montering osv. Men I har også mulighed for selv at klare nogle af opgaverne og dermed spare penge på monteringen. Vi deltager gerne som rådgiver og kontroller, at “alt er som det skal være”.

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Direktør

Med venlig hilsen

Jørgen Jensen
Direktør