Kreative, holdbare, sikre modulopbygget legeplads fra Samm-Sall

Vi vil gerne byde jer velkommen til en Samm-Sall Legeplads, en verden fuld af spændende muligheder for et kreativt, sikkert og pædagogisk godt legemiljø. Siden starten i 1995 har det været vores mål, at kunne byde på gode, kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug overalt i Danmark

Vores legeplads er designet, udviklet og produceret til en lang levetid

Samt at kunne modstå hård og konstant slidtage, som de f.eks. udsættes for i en børnehave, hvor legepladsen bruges hver dag, året rundt, år efter år. Ved at anvende de rigtige materialer har alle vores legeplads produkter en meget lang holdbarhed, som kun nødvendiggør meget lidt eller ingen vedligeholdelse. Samtidig er alle legeplads komponenter modulopbyggede, hvilket gør det nemt at lave en udbygning til jeres legeplads på et senere tidspunkt
Alt dette og mere til om legeplads indretning kan I læse mere om i vores inspirerende produktkatalog, som I er hjertelig velkomne til at bestille gratis hos os, ligesom vi tilbyder jer et gratis og uforpligtigende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter.

Vælg kreativ, holdbar og sikker legeplads udstyr fra Samm-Sall Legepladser

En legeplads med Samm-Salls Legepladser, indeholder kun legeredskaber, som er produceret efter EN1176, som er Den Europæiske Standard for Legeredskaber. Desuden er en Samm-Sall Legepladsers legemiljøkonsulent certificeret efter EN1176 til at foretage sikkerhedskontroller – alt for at sikre både børnenes og jeres sikkerhed, en sag som vi prioriterer meget højt for enhver legeplads vi leverer.

Se vores store udvalg af legeplads udstyr og kontakt os snarest belejligt og rekvirer vores store produktkatalog med billeder, tegninger og beskrivelser af vores omfattende sortiment af legeplads udstyr, der er dansk designet, produktudviklet og dansk produceret.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked