Legehuse i forskellig udførelse og i kombinationer med andre sikre legeudstyr fra Samm-Sall

Samm-Sall Legepladser kan byde på et stort og varieret udvalg af legehuse, enten som enkeltstående huse med eller uden bord og bænke eller som kombinationsløsninger, hvor vi har sammensat løsninger med legehuse kombineret med et eller flere andre legepladsredskaber. Vi har kaldt disse løsninger for miniborge og combitårne, hvor legehuset er integreret i en modulløsning med for eksempel en rutchebane, et tunnelrør, et klatrestativ, gangbroer, butiksdiske, gynger og vipper
Mulighederne er mange, og vores legemiljøkonsulenter aflægger jeg gerne et uforpligtigende besøg, hvor vi sammen kan drøfte mulighederne. Alle huse er baseret på dansk design, produktudvikling og produktion – kreativt, langtidsholdbart og sikkert legepladsudstyr, som vi kan stå 100 % inde for, og som vi derfor yder en attraktiv garanti for.
Tøv ikke med at kontakte os og bed os sende jer et produktkatalog med billeder, materialebeskrivelser og tegninger, det kommer hurtigt med posten.

Enkeltstående legehuse, miniborge og combitårne fra Samm-Sall

Legehuse i mange forskellige udførelser hos Samm-Sall. Vælg for eksempel mellem åbne og lukkede legehuse, legehuse med butik og bænke, legehuse med veranda og legehuse som aktivitetshuse med 2 forskellige afdelinger, bænke og butiksafdeling.

Hvis man ønsker sig noget ekstra

Så kan vi tilbyde et stort udvalg af miniborge og combitårne, hvor legehuse er bygget sammen med en række andet legepladsudstyr, såsom gynger, rutchebane, rørtunnel, broer med mere.
Ring til Samm-Sall Legepladser og bestil et produktkatalog med billeder, materialebeskrivelser med mere, vi sender det hurtigt med posten – eller bestil et gratis og uforpligtigende besøg af vores legemiljøkonsulenter.

 

Læs mere om: Gynge fugleredeGyngeFugleredegynge