Legehuse i forskellige udførelse og i kombinationer med andre sikre legeudstyr fra Samm-Sall

Samm-Sall Legepladser kan byde på et stort og varieret udvalg af legehuse, enten som enkeltstående huse med eller uden bord og bænke eller som kombinationsløsninger, hvor vi har sammensat løsninger kombineret med et eller flere andre legepladsredskaber. Vi har kaldt disse løsninger for miniborge og combitårne, hvor legehuset er integreret i en modulløsning med for eksempel en rutchebane, et tunnelrør, et klatrestativ, gangbroer, butiksdiske, gynger og vipper.
Mulighederne er mange, og vores legemiljøkonsulenter aflægger jer gerne et uforpligtende besøg, hvor vi sammen kan drøfte mulighederne. Alle huse er baseret på dansk design, produktudvikling og produktion – kreativt, langtidsholdbart og sikkert legepladsudstyr, som vi kan stå 100 % inde for, og som vi derfor yder en attraktiv garanti for.
Tøv ikke med at kontakte os og bed os sende jer et produktkatalog med billeder, materialebeskrivelser og tegninger, det kommer hurtigt med posten. Vi sidder klar til at hjælpe jer igennem jeres legepladsprojekt – stort som lille.

Enkeltstående legehuse

Hvis man ønsker sig noget ekstra -miniborge og combitårne fra Samm-Sall

Legehuse i mange forskellige udførelser hos Samm-Sall. Vælg for eksempel mellem åbne og lukkede legehuse, med butik og bænke, legehuse med veranda og som aktivitetshuse med 2 forskellige afdelinger, bænke og butiksafdeling.

Så kan vi tilbyde et stort udvalg af miniborge og combitårne, hvor legehuse er bygget sammen med en række andet legepladsudstyr, såsom gynger, rutchebane, rørtunnel, broer med mere.
Ring til Samm-Sall Legepladser og bestil et produktkatalog med billeder, materialebeskrivelser med mere, vi sender det hurtigt med posten – eller bestil et gratis og uforpligtigende besøg af vores legemiljøkonsulenter.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked