Enkeltstående legehus eller i kombination med mange andre legeredskaber fra Samm-Sall

Samm-Sall Legepladser byder ikke kun på et enkeltstående legehus i flere udgaver, hvoraf flere ikke behøver faldunderlag, men kan også fås i kombination med adskillige andre legeredskaber, som kan sammensættes i diverse kombinationer – vi kalder dem for combitårne og miniborge. Et legehus fra Samm-Sall Legepladser kan sammensættes med blandt andet tunnelrør, butik og butiksdiske, gyngestativ, rutchebane og klatreafdeling.

Et legehus kan enten placeres i jordhøjde eller i tårnet

Et legehus fra Samm-Sall Legepladser bygger på kreativitet, holdbarhed og sikkerhed

Kombinationsmulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at sammensætte den ideelle løsning for jer. Kreativitet, holdbarhed og sikkerhed står i fokus for produkter fra Samm-Sall, vi overlader ikke noget til tilfældighederne. En legeplads skal være sjov at benytte, men den skal frem for alt også være sikker.
Kontakt os gerne telefonisk eller via mail, så sender vi hurtigt vores produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger.

Det skal være sjovt for børnene at være på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden. Samm-Sall Legepladser tilbyder kreative, langtidsholdbare og sikre legeredskaber, hvor alt inden for design, produktudvikling og produktion er et rent dansk anliggende. Vi vil gerne kunne holde styr på og følge det hele og overlader intet til tilfældighederne, derfor er et legehus og andre af vores legeredskaber 100 % dansk.

Vi tilbyder både individuelle legeredskaber samt hele legepladsløsninger med alt fra legehus, rutchebane, gynger og klatrestativer med mere til større modulopbyggede legesystemer.
Kontakt os og bestil vores produktkatalog med billeder og beskrivelser. Vi hjælper jeg gerne med alt fra planlægning til den færdige legeplads og lader vores legemiljøkonsulenter kontrollere den færdige legeplads for at sikre, at alt er som det skal være.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked