Meget stort udvalg i gynger til børn i alle aldersgrupper. Gynger med sikkerheden og kvaliteten i fokus

Samm-Sall Legepladser kan tilbyde et meget stort udvalg af gynger i forskellig udførelse og i forskellig størrelse.

Vi har gynger med sikkerhedssæder, hvor man ikke glider – selv ikke i regnvejr, vi kan tilbyde dækgynger, babygynger, fugleredegynger, lave og høje gynger samt gyngestativer og løsdele. Vi har dobbeltgynger med en overligger af galvaniseret stål og stolper af omvendt limet imprægneret fyrretræ for maksimal holdbarhed og gynger med stolper og overligger af kraftigt limtræ, som ikke vrider sig uanset vejrlig.

Læs gerne mere her på hjemmesiden og kontakt os for yderligere information. Vi fører et meget stort udvalg af legeredskaber med den fællesnævner, at vi altid tilstræber bedste kvalitet og bedste sikkerhed. Rekvirer også gerne vores omfattende produktkatalog med billeder, beskrivelser og tegninger af gynger og andet legepladsudstyr.

Stort udvalg i gynger til legepladser – gynger med fokus på sikkerhed og lang holdbarhed

Gynger til legepladser, ikke mindst når der er tale om børneinstitutioner og offentligt tilgængelige legepladser, skal ikke blot være nogle tilfældigt indkøbte gynger, det skal være gynger, hvor sikkerhed, stabilitet og lang holdbarhed er højt prioriterede, faktorer som Samm-Sall Legepladser altid har bestræbt sig til det yderste for at imødekommekomme. Vi er 100 % sikre på, at vi imødekommer dette, ikke blot med hensyn at overholde EN1176 producering, den Europæiske Standard for Legeredskaber, vi har desuden udannet vores legemiljøkonsulenter, så de er certificeret efter EN1176 til at udføre sikkerhedskontroller.

Kontakt os venligst og bed om vores produktkatalog for at se, hvordan vi omhyggeligt udvælger kvalitets materialer og kontrollerer produktionen af gynger og andet. Vores produkter er dansk producerede – også vores store udvalg af gynger og gyngestativer.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked