En gynge i fuglerede model er en af børnenes absolutte favoritter. Samm-Sall Legepladser sælger flere modeller.

Hos Samm-Sall Legepladser kan vi stå 100 % inde for de produkter, som vi markedsfører og sælger. Derfor kan vi tilbyde en omfattende garanti på alle produkter, også vores gynge i fuglerede model, som for den ene models vedkommende er baseret på stolper af kraftigt limtræ. Vi yder nemlig ikke mindre end 15 års garanti på alle limtræs stolper med jordkontakt. Bemærk at garantien omfatter både råd og svamp samt produktionsfejl. En gynge i fuglerede model er udstyret med et net af taifun, som vi leverer med 5 års garanti mod produktionsfejl.

Alle bevægelige dele, som for eksempel gyngebeslag kommer med 2 års garanti mod produktionsfejl. Vi stoler 110 % på vores produkter, så derfor har vi branchens måske bedste garanti.Kontakt os gerne for yderligere information om vores gynge i fuglerede model og alle andre Samm-Sall produkter og rekvirer også gerne vores omfattende produktkatalog.

Glæd børnene i børnehaven, i grundejerforeningen eller i boligforeningen med en populær fuglerede gynge.

Når man skal renovere eller etablere en ny legeplads, er det vigtigt at have fokus på sikkerheden. Dette er vi meget bevidste om hos Samm-Sall, hvor vi konstant lægger store anstrengelser i at gøre vores legepladsredskaber så sikre som muligt og overholde alle sikkerhedsbestemmelser til punkt og prikke. Dette gælder også vores gynge i fuglerede model, som er meget populær.

Børn er ikke altid klar over, hvad der er sikkert, og hvad der ikke er sikkert, derfor er det de voksnes opgave at sørge for at legepladsen er et trygt og sikkert sted at være. Når man har en legeplads som er offentligt tilgængelig, det gælder bl.a. kommunale legepladser, børnehaver, skoler o.l., så har man også pligt til at sikre sig, at legeredskaber der skal opstilles, eller som er opstillet efter 1998, er sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

Dette sikrer man bedst ved, at redskaberne og faldunderlag opfylder kravene i Den Europæiske Standard EN 1176. Alt dette kan man læse mere om i vores produktkatalog, som I er velkomne til at rekvirere fra os.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked