Faldunderlag fra Samm-Sall Legepladser er med til at skabe et pædagogisk rigtigt, kreativt og sikkert legepladsmiljø.

Velkommen til en kreativ legeverden hos Samm-Sall, en verden hvor der er lagt størst mulig vægt på at skabe et kreativt, sikkert og spændende legemiljø. En væsentlig del af sikkerheden er blandt andet et godt faldunderlag, og her tilbyder vi forskellige løsninger, som passer enhver legeplads og pengepung. Vi kan levere og montere alt i gummi underlag herunder gummimåtter og gummiflis – det kan fås i flere forskellige farver og kan lægges i mønster, så også underlaget kan være med til at skabe et kreativt leg og læringsmiljø.

Vi har faldsand, som giver et sikkert og behageligt underlag. Sandet giver desuden mulighed for at lave sandslotte, veje og hvad fantasien ellers byder på. Vi kan derudover tilbyde, et såkaldt ”græsgitter” som faldunderlag. Det kan lægges ud som måtter under legeredskaberne, hvor der kan gro græs op igennem gitteret, uden at man af den årsag går på kompromis med sikkerheden – dog kræver det, at man mindst 2 gange om året løfter gitteret op fra jorden, så det beholder sin affjedringsevne. Denne form for faldunderlag giver et godt helhedsindtryk, og byder på et godt og billigt alternativ til faldsand og gummifliser.

Sikkerhedsmåtter er som faldunderlag godkendt til en fri faldhøjde på 200 cm i henhold til EN 1177.

Samm-Sall Legepladser hjælper jer gerne med at skabe idegrundlaget for en god og sikker legeplads, som appellerer til børnenes medfødte kreativitet og opfindsomhed og til at udvikle disse egenskaber yderligere gennem et pædagogisk rigtigt og sikkert legemiljø, hvor også et godt faldunderlag indgår som en vigtig del af legepladsen. Kontakt os gerne og bed om at få tilsendt vores produktkatalog med detaljeret information om vores mange produkter. Skal I nyindrette en legeplads, lægges faldunderlaget ud som en måtte efter at legeudstyret er stillet på plads – nemt og elegant. 

Vi byder på godkendte faldunderlag til legepladsen. Så børnene kan lege sikkert.

En legeplads skal være pædagogisk rigtig og kreativt indrettet, så den appellerer til børnenes egen kreativitet uanset alder. Men legepladsen skal først og fremmest være sikkert indrettet. Disse krav kan Samm-Sall Legepladser vejlede dig i, dels gennem det helt rigtige legepladsudstyr, men også i form af et sikkert og billigt faldunderlag. Vi kan nu tilbyde et såkaldt ”græsgitter”, hvori der kan vokse græs op uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Samm-Sall Legepladser har faldunderlag der er godkendt til forskellige faldhøjder.

Vi sender jer gerne vores brochurer omkring faldunderlag og andre af vores spændende produkter. Kontakt os enten via vores kontaktformular eller på vores telefon og I har brochurerne i løbet af en dag eller to.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked