Faldunderlag er med til at skabe et pædagogisk rigtigt, kreativt og sikkert legepladsmiljø med faldunderlag

Velkommen til en kreativ legeverden hos Samm-Sall, en verden hvor der er lagt størst mulig vægt på at skabe et kreativt, sikkert og spændene legemiljø. En væsentlig del af sikkerheden er blandt et godt faldunderlag, og her kan vi nu tilbyde en helt ny form for faldunderlag, et såkaldt ”græsgitter” der kan lægges ud som måtter under legeredskaberne, hvor der kan gro græs op igennem gitteret, uden at man af den årsag går på kompromis med sikkerheden.

Denne form for faldunderlag giver et bedre helhedsindtryk, og byder på et godt og billigt alternativ til faldsand og almindelige gummifliser

Græsgitteret er som faldunderlag godkendt til en fri faldhøjde på 200 cm i henhold til EN1177.

Vi hjælper jer gerne med at skabe idegrundlaget for en god og sikker legeplads, som appellerer til børnenes medfødte kreativitet og opfindsomhed og til at udvikle disse egenskaber yderligere gennem et pædagogisk rigtigt og sikkert legemiljø, hvor også et godt faldunderlag indgår som en vigtig del af legepladsen. Kontakt os gerne og bed om at få tilsendt vores produktkatalog med detaljeret information om vores mange produkter.

Vi byder som en nyhed på et såkaldt ”græsgitter” som et godkendt og billigt faldunderlag til legepladsen

En legeplads skal være pædagogisk rigtig og kreativt indrettet, så den appellerer til børnenes egen kreativitet uanset alder. Men legepladsen skal først og fremmest være sikkert indrettet. Disse krav kan Samm-Sall Legepladser vejlede dig i, dels gennem det helt rigtige legepladsudstyr, men også i form af et sikkert og billigt faldunderlag. Vi kan nu tilbyde et såkaldt ”græsgitter”, hvori der uden at gå på kompromis med sikkerheden kan vokse græs op.

Dette faldunderlag er godkendt til faldhøjder op til 200 cm

Skal I nyindrette en legeplads lægges faldunderlaget ud som en måtte efter at legeudstyret er stillet på plads – nemt og elegant. Vi sender jer gerne vores brochurer omkring faldunderlag og andre af vores spændende produkter. Kontakt os snarest, og I har brochurerne i løbet af en dag eller to.

Brug vores kontakt formular

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af en af vores legemiljøkonsulenter. Så er du på sikker grund, når leg og udvikling af børn er vigtig.

Kontakt formular med besked